Haberler

Fener Taraftarından Galatasaray'a "Aslan" Göndermesi

Güncelleme:

Galatasaray'ın Arsenal karşısında ldığı 4-1'lik ağır skor, sosyal medyada Fenerbahçe taraftarı arasında alay konusu oldu.

Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Arsenal'e 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup olan Galatasaray'ın oynadığı kötü futbol ve Prandelli'nin saha dizilişi futbol kamuoyundan büyük tepki alırken sarı-kırmzılı taraftarlar da çileden çıktı.

GALATASARAY TARAFTARI ÇILDIRDI

Galatasaray'ın İngiliz devi karşısındaki etkisiz futbolu sosyal medyada da gecenin en çok tartışılan konularından biri oldu. Yanlış tercihleri yüzünden Prandelli'yi sert bir dille eleştiren Galatasaray taraftarı İtalyan teknik adamın istifa etmesi gerektiğini savundu.

SOSYAL MEDYADA GÜNÜN VİDEOSU

Sarı-Kırmızılı cephede bu gelişmeler yaşanırken, Fenerbahçe taraftarı vahşi doğada aslan ve bufalo sürüsü arasında yaşanan kavgayı anlatan bir video ile ezeli rakiplerine göndermede bulundu. Fener taraftarının paylaştığı videoda bufalo sürüsünün arasında kalan dişi aslanın çaresizliği anlatılıyordu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500

Yorumlar (63)

melo:

arsenela geçen sene yenilen sanki bizdik ezikler. . . görende der ki bunlar arsenalı eze eze yenmiş bizle dalga geçiyorlar ahaaaaa

13
25
yanıtYanıtla
KAFKAS HALKLARİ:

7-0 AYİPDİRRR. . SİKE AYİPDİR. ARSENALE YENİLMEK NORMALDİR. (UNUTMA. . . UNUTDDURMA :SIKEEEEEEEEEEEEE. . . SiKECiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. . . sikebahceeeeeeeeeeeeeeee. . . . kara leke. . . KİYAMETECEN KARA LEKE . . . . SiKEEEEEEEEEEEEEEEE

11
26
yanıtYanıtla
UEFA:

SON DAKİKA. . SON DAKİKA. . SON DAKİKA. . UEFA 6 KASIM 2002''DEKİ FENERBAHÇE''NİN 6alatasarayı 6-0 YENİP BOZGUNA UĞRATTIĞI MAÇI ŞİKE SORUŞTURMASINA DAHİL ETTİ. VAH CİNCON VAHHH. . . ;)

yanıt0
yanıt0
tt:

ha diyosunki benim takımım şike yapmadı sen görmeyince yapmadı oluyor ha dünmü dogdun sen takımın hep hakkıyla aldı maçları diye biliyorsan maçlarını ahada bak başka bir şey demiyorum. . . .

yanıt0
yanıt0
yusuf:

en büyüğü galatasaraydır medyanın gücüyle değil bileğinin gücüyle sıfır çekmeden avrupadan gelen tek takım galatasaraydır

yanıt0
yanıt0
AZERBAYCAN:

UDUZMAK AYİP DEYİL. . . SİKE YAPMAK SEREFSİZLİKDİR. . . . DUNYA SİZE GULUYOR VE LANET EDİYOR. UTANMAZDARSİNİZ AND OLSUN ALLAHA. . . . . MEKKEYE. . . KURANA. . . (YUZSSUZLERRRRRRRRR)

7
28
yanıtYanıtla
BALKES:

RUS KIRMASINA BAK SEN, NELERDE BİLİYORMUŞ NELER! :)

yanıt0
yanıt0
kmeshow:

arkadaşlar ayıp oluyor. belden aşağı vurmayın alt tarafı spor ırkı namusu şerefi katmayın yahu

yanıt0
yanıt0
jkkkkkkk:

rize, maçında, neden, çantadoluparaileyakalandınızgs

yanıt0
yanıt0
Tellilogullari:

Lütfen Futbolla Politikayi karistirmayalim ve Azerikardesimize Futbolla ilgisi olmayan seylerle. Hakaret etmeyelim. Saygilar.

yanıt0
yanıt0
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title