Haberler

Fedakar Ağabeyin Cesedi Bulundu

Güncelleme:

Bozdoğan'a bağlı Kılavuzlar köyünde sulama kanalına düşen kardeşini kurtaran ancak kendisi kaybolan İbrahim Özkan'ın cesedine ulaşıldı.

Aydın'ın Bozdoğan ilçesine bağlı Kılavuzlar köyünde sulama kanalına düşen kardeşini kurtaran ancak kendisi kaybolan 23 yaşındaki İbrahim Özkan'ın cesedine 9 saat sonra ulaşıldı.

İlçeye bağlı Kılavuzlar köyünde yevmiye usulü bir tarlada patos çeken tarım işçisi İbrahim Özkan ile kardeşi Ekrem Özkan'ın yemek molası verdiği sırada 40 dereceyi bulan hava sıcaklığından bunalan Ekrem Özkan, serinlemek için Kemer Barajı'ndan Akçay HES'e giden su kanalında yüzünü yıkamak isterken dengesini kaybedip kanala düştü. Kardeşinin sulama kanalına düştüğünü gören İbrahim Özkan da peşinden kanala atladı. 400 metrelik tünele giren iki kardeşten Ekrem Özkan, kanala bağlı su borularına tutunarak dışarı çıkabilirken, 100 metre ilerideki bir noktadan dışarı çıkacağını söyleyen ağabey İbrahim Özkan bir anda gözden kayboldu. Ağabeyinin su kanalında kaybolduğunu Jandarma, 112 Acil Sağlık, İtfaiye ve AFAD ekiplerine bildiren Ekrem Özkan, ağabeyini arama çalışmalarını annesi, babası ve akrabalarıyla sürdürdü. İbrahim Özkan'ın su yüzeyine çıkmadığı netleşince kurtarma çalışması yapan yetkililer tarafından Devlet Su İşleri Müdürlüğü ile yapılan görüşmenin ardından kanala giden su kestirildi. AFAD ekipleri kanalda dalgıçlarla çalışma başlatırken, gece suların çekilmesiyle birlikte arama çalışmalarına yardım eden vatandaşlar, Özkan'ın cansız bedenini kanala girdikleri yerden bir kilometre uzakta buldu. Kaybolduktan 9 saat sonra bulunan İbrahim Özkan'ın cesedi, Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp morguna gönderildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ekrem Özkan Bozdoğan Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title