Haberler

FB: 1 Kayseri: 2 Maç Özeti / Fenerbahçe: 1 Kayserispor: 2 Ziraat Türkiye Kupası

Güncelleme:

FB 1 Kayseri 2 maç özeti ve golleri. Ziraat Türkiye Kupası maçından görüntüler. Fenerbahçe Kayserispor maçının özeti ve gollerini izlemek için ilgili video bağlantılarını haberimizde bulabilirsiniz.

Fenerbahçe Kayserispor maçı özeti. FB Kayseri maçı golleri. Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde Sarı Lacivertli ekip Kayserispor'u konuk etti. Fenerbahçe'nin golü Caner Koca'dan gelirken Kayserispor'un golü Turgut Doğan Şahin'den gedi. Fenerbahçe Kayserispor maçının özeti ve gollerini izlemek için ilgili video bağlantılarını haberimizde bulabilirsiniz.

80'
Kayserispor takımında üçüncü ve son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Cem Ekinci oyuna girerken Turgut Doğan Şahin oyundan çıkıyor.
77'
Ceza yayının solunda topla buluşan Moussa Sow şutunu çekiyor fakat top defansa çarptıktan sonra kaleci Deniz Mehmet'in ellerinde kalıyor.
75'
Fenerbahçe takımında üçüncü ve son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Moussa Sow oyuna girerken Mehmet Topuz kenara gelen isim oluyor.
71'
Kayserispor takımında ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Anıl Taşdemir oyundan çıkarken, Yener Arıca oyuna giriyor.
69'
Sol kanatta topla buluşan Hasan Ali Kaldırım ortasını yapıyor fakat Marko Simic topu uzaklaştırıyor.
67'
Orta alanda topu ayağından fazla açan Selçuk Şahin rakibi İbrahim Dağaşan'ın ayağına sert bir şekilde basınca hakem tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
67'
Ceza yayının sol çaprazında topla buluşan Diego Biseswar sağ ayağı ile gelişine şutunu çekiyor fakat top farklı bir şekilde auta gidiyor.
66'
Ceza yayının gerisinde hafif sağ tarafta topla buluşan Ramazan Civelek sağ ayağı ile şutunu çekiyor fakat top kalenin yanından auta gidiyor.
64'
Sol kanattan kazanılan serbest vuruşta Anıl Taşdemir ceza sahasına ortasını yapıyor ancak Fenerbahçe defansı topu uzaklaştırıyor.
61'
Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Uygar Mert Zeybek penaltı noktasına ortasını yapıyor fakat Bruno Alves'den önce kafayı vuran isim Cüneyt Köz oluyor.
57'
Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta Hasan Ali Kaldırım penaltı noktası üzerine ortasını yapıyor fakat Kayserispor defansı topu uzaklaştırıyor.
56'
Kayserispor takımında ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Serkan Kurtuluş kenara gelirken, Diego Biseswar oyuna dahil oluyor.
55'
Fenerbahçe takımında ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Egemen Korkmaz oyundan çıkarken, Hakan Çinemre oyuna dahil oluyor.
52'
Sol kanatta topla buluşan Hasan Ali Kaldırım pasını penaltı noktasının önündeki Mehmet Topuz'a veriyor. O noktada sırtı dönük bir şekilde topla buluşan Mehmet Topuz topu soluna alır almaz şutunu çekiyor fakat top önündeki Marko Simic'e çarparak uzaklaşıyor.
50'
Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Anıl Taşdemir altıpas önüne ortasını yapıyor. O noktada iyi yükselen Cemil Adıcan kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üstünden az farkla auta gidiyor.
49'
Defanstan seken top ile ceza sahası içerisinde sol çaprazda topla buluşan Mehmet Eren Boyraz sağ ayağı ile plase bir vuruş deniyor fakat Caner Koca araya girerek topu kornere gönderiyor.
48'
Orta alanda topla birlikte ilerleyen Selçuk Şahin'e yatarak sert müdahalede bulunan Srdjan Mijailovic hakem Serkan Çınar tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
46'
Fenerbahçe'de ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Muhammed Akarslan oyundan çıkarken, Ramazan Civelek oyuna dahil oluyor.
46'
Serkan Çınar düdüğünü çalıyor ve ikinci yarıya Fenerbahçe başlıyor.
45'
Serkan Çınar ilk yarının son düdüğünü çalıyor ve ilk yarı 1-1 eşitlik ile sona eriyor.
45'
İlk yarının sonuna en az 1 dakika ilave ediliyor.
45'
Kayserispor defansının uzaklaştırdığı topu Muhammed Akarslan ceza sahasına doğru dolduruyor. Defansın arasından sıyrılan ve boş kalan Egemen Korkmaz altıpas önünde kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üstünden az farkla auta gidiyor.
43'
Mehmet Topuz'un pası ile ceza yayı içerisinde topla buluşan Uygar Mert Zeybek sağ ayağı ile yerden şutunu çekiyor fakat Deniz Mehmet topu rahatlıkla kontrol ediyor.
39'
Golün asistini yapan isim Anıl Taşdemir oluyor.
39'
GOOOLLL!!! Kayserispor, Turgut Doğan Şahin ile beraberliği yakalıyor. Orta alanın ilerisinde topla buluşan Anıl Taşdemir pasını sol kanattaki Turgut Doğan Şahin'e veriyor. Turgut Doğan Şahin topla birlikte ceza sahasına girer girmez sağ ayağı ile sol çaprazdan çok iyi vuruyor ve top uzak köşeden ağlarla buluşuyor. Kayserispor bu gol ile 1-1 beraberliği yakalıyor.
37'
Serkan Kurtuluş'un pası ile sağ kanatta topla buluşan Cüneyt Köz ceza sahasına ortasını yapıyor fakat Bruno Alves topu uzaklaştırıyor.
34'
Topla oynama yüzdelerinde ev sahibi Fenerbahçe'nin üstünlüğü bulunuyor.
31'
Golün asistini yapan isim Bruno Alves oluyor.
31'
GOOOLLL!!! Fenerbahçe, Caner Koca ile 1-0 öne geçiyor. Sol kanatta topla buluşan Uygar Mert Zeybek ön direğe doğru ortasını yapıyor. Cemil Adıcan topu uzaklaştırmak istiyor fakat top ceza sahasının sağındaki Bruno Alves'e geliyor. Bruno Alves bekletmeden pasını altıpasın solundaki Caner Koca'ya aktarıyor. Caner Koca yüksek gelen topa iyi vurarak topu ağlarla buluşturuyor ve takımı adına golü kaydediyor.
27'
Orta alanda topla buluşan Mehmet Topuz pasını göğüsü ile arkadaşı Selçuk Şahin'e iletiyor. Orta yuvarlığın biraz ilerisinde topla buluşan Selçuk Şahin uzaklardan şutunu sağ ayağı ile çekiyor fakat top az farkla kalenin yanından auta gidiyor.
23'
Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Hasan Ali Kaldırım ön direğe doğru ortasını yapıyor. O noktada bulunan İbrahim Dağaşan topu uzaklaştırmak için müdahale ediyor fakat top altıpasın sol tarafına doğru yükseklik kazanıyor. O topa iyi yükselen Bruno Alves kafa vuruşunu yaparak şutunu çekiyor fakat kaleci Deniz Mehmet son anda topu kornere çelerek golü önlüyor.
22'
Uygar Mert Zeybek'in pasıyla ceza sahası içerisinde topla buluşan Pierre Webo sağ çaprazdan şutunu çekiyor fakat top Cemil Adıcan'a çarparak kornere gidiyor.
21'
Orta alanın sağ tarafından kazanılan serbest vuruşta Anıl Taşdemir ceza sahası içerisine ortası yapıyor fakat kalesini terk eden Mert Günok iki eliyle topu kontrol ediyor.
18'
Karşılaşmanın bu dakikaları karşılıklı top kayıpları ile geçiliyor.
15'
Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Anıl Taşdemir altıpas içerisine ortasını yapıyor ancak Mert Günok topu rahatlıkla kontrol ediyor.
14'
Sağ kanatta topla buluşan Cüneyt Köz altıpas çizgisi önüne ortasını yapıyor fakat o noktada bulunan Egemen Korkmaz topa müdahale ediyor ve top kornere gidiyor.
12'
Mehmet Topuz'un kendi yarı alanından gönderdiği uzun topa sağ kanatta hareketlenen Savaş Polat için ofsayt bayrağı havaya kalkıyor.
8'
Ceza sahası içerisinde yükseklik kazanan topu Bruno Alves uzaklaştırmak istiyor fakat top kısa düşerek ceza yayının solundaki Mehmet Eren Boyraz'ın önünde kalıyor. O noktada topla buluşan Mehmet Eren Boyraz sol ayağı ile gelişine şutunu çekiyor fakat top kalenin üstünden auta gidiyor.
6'
Anıl Taşdemir'in muhteşem ara pası ile ceza sahası çizgisi üzerinde topla buluşan Turgut Doğan Şahin ceza sahasına girer girmez kaleci ile karşı karşıya iken şutunu çekiyor fakat Mert Günok bu pozisyonda topu ayakları ile son anda kornere çelerek golü önlüyor.
4'
Ceza sahası içerisinde sağ tarafta topla buluşan Uygar Mert Zeybek son çizgiye inmeden penaltı noktası üzerindeki Pierre Webo'ya doğru ortasını yapıyor fakat Marko Simic araya girerek topu uzaklaştırıyor.
2'
Ceza yayı gerisinde topla buluşan Uygar Mert Zeybek sağ ayağı ile gelişine şutunu çekiyor fakat top kalenin yanından auta çıkıyor.
1'
Serkan Çınar düdüğünü çalıyor ve maç Kayserisporlu oyuncuları santra vuruşu ile başlıyor.
-
Kayserispor'da ise kırmızı kart cezalısı olan Henrique Sereno ve Alper Uludağ bu maçta forma giyemeyecek diğer isimler.
-
Fenerbahçe'de kırmızı kart cezalısı olan Emre Belözoğlu'nun yanı sıra sakatlığı bulunan Diego bu karşılaşmada görev alamayacak.
-
Kayserispor ise oynadığı son 10 resmi maçta yenilgi yüzü görmedi. Bu maçların 7'sini kazanırken 3'ünde eşitlik bozulmadı.
-
Fenerbahçe, oynadığı son 5 resmi maçta mağlubiyet yüzü görmedi. Bu maçların 3'ünü kazanırken 2 maç ise beraberlikle sonuçlandı.
-
Bu 43 maçta Fenerbahçe 104 gol atarken, Kayserispor rakibine 42 gol ile karşılık verebildi.
-
İki ekip bugüne kadar resmi karşılaşmalarda 43 kez karşı karşıya geldi. Fenerbahçe 29, Kayserispor ise 5 kez kazanırken diğer 9 karşılaşma beraberlik ile sonuçlandı.
-
FB Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda saat 20:30'da başlayacak olan bu mücadeleyi hakem Serkan Çınar yönetecek.
-
Ziraat Türkiye Kupası E Grubu mücadelesinde Fenerbahçe evinde Kayserispor'u konuk ediyor.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Türkiye Kupası Selçuk Şahin Kayserispor Fenerbahçe Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title