Haberler

Favorisi Begüm

Güncelleme:

Özge Ulusoy, Survivor yarışmasında Begüm Yücetan'ın sürpriz yapabileceğini söyledi.

Geçen sene çekilen Survivor Ünlüler Gönüllüler programına katılan yarışmacılardan biri olan Özge Ulusoy, şuan yayınlanan Survivor'daki favorisini açıkladı.

Ünlü model Özge Ulusoy, kendisinin de bir önceki dönem katıldığı Survivor yarışmasında favorinin olmadığını belirtirken, tek kalan kadın yarışmacı Begüm Yücetan'ın sürpriz yapabileceğini belirtti.

Beymen Shui'nin yeni ayakkabı koleksiyonunu tanıtmak için İzmir Alsancak'a gelen Özge Ulusoy, dünyaca ünlü tasarımcıların modellerini İzmirlilerin beğenisine sundu. Rengarenk ayakkabıların bu yıl hem gece hem gündüz iddialı olduğunu belirten Ulusoy, Survivor Yarışması hakkındaki görüşlerini de söyledi.

Geçen dönem yarışmacı olarak Survivor Yarışması'nda bu kadar stres çekmediğini anlatan Özge Ulusoy, "Bu yıl daha heyecanlı ve daha stresli bir atmosfer var. geçen yıla bakıldığında bırakın dışarıdan karar verilmesini, biz yarışmacılar olarak Derya Büyükuncu'yu favori görüyorduk. Ama bu sene bir sürpriz olacak gibi görünüyor" dedi.

Yarışmada bir kadının kaldığına dikkat çeken Ulusoy, "Bütün bayanlar performansları ile erkeklere taş çıkarttı ama sadece Begüm Yücetan kaldı. İzmirli arkadaşımız Begüm Yücetan başarılı bir bayan ve her an bir sürpriz yapabilir. Ama geçen yıla bakıldığında, biz mi başarılıydık onlar mı buna halk en sonunda karar vercek" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Begüm Yücetan Özge Ulusoy Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title