Haberler

Hızla Kilo Veren Fatih Ürek Kendini Baştan Yarattı

Güncelleme:

Geçirdiği mide ameliyatı sonrası bir haftada 10 kilo veren ünlü şarkıcı diyet yapmaya devam ediyor. Bir ay sonunda 15 kilo veren Ürek, neredeyse kendini baştan yarattı.

Mide ameliyatı olan Fatih Ürek 1 haftada 10 kilo vermişti. 98 kilo ile ameliyata giren Ürek, ameliyattan sonra bir hafta içinde 10 kilo verince rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı.

KENDİSİNİ BAŞTAN YARATTI

Tedavisinin ardından hastaneden taburcu olan ünlü şarkıcı diyet yapmaya devam etti. Bir ay sonunda 15 kilo veren Ürek, neredeyse kendini baştan yarattı.Şimdi çok daha mutlu ve enerjik hissettiğini söyleyen şarkıcı, Hafta Sonu'na yaşadığı süreci anlattı:

"KİLOLARIMDAN ÇOK RAHATSIZDIM"

Son zamanlarda kilolarımdan çok rahatsızdım. Bünye olarak çok çabuk kilo verebiliyorum fakat aynı hızla da alıyorum. Benim derdim vücuduma yerleşmiş olan kiloyu yok etmekti. Ayrıca diyabet hastasıyım. Yani sağlık olarak da fazla kilo beni çok etkiliyordu.

Bazıları her ne kadar "Ben kilolarımla barışığım" dese de gösteri dünyasının ünlüleri için formda hatta zayıf olmak önemli. Bu yüzden de buldukları her fırsatta zayıf, hatta en zayıf olmaya çalışıyorlar. Her birinin sırrı ve yöntemi de diğerinden farklı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Fatih Ürek Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (33)

Adınızı Yazın:

AMAN DOKTOR ÇOK YANAŞMA DİKKAT :)

38
4
yanıtYanıtla
mehmet:

mhp genel başkanı olacak

34
7
yanıtYanıtla
trabzonlu pamuk helvacı sakır efendı:

fatıh urekın babasına sormuslar cocugunuz dogdugunda nasıldı?babası nur topu gıbıydı demıs. . pekı sımdı nasıl?nuru gıttı topu kaldı demıs hqahaha

21
14
yanıtYanıtla
erzurum hanzosu:

bağırsakların falafoş olmuş asıl o konuda bi çare bul. tövbe et kurban olduğum

22
1
yanıtYanıtla
Vırt zırtMobil-IOS:

Laa bi git ürekmisin tarakmısın kürekmi zıbar git

14
8
yanıtYanıtla
YKaan:

Yaratmak Allah''a mahsustur. . .

21
0
yanıtYanıtla
desiMobil-ANDROID:

OYLAR..İSTİKRARA HİZMETE..AKP..YE.

8
11
yanıtYanıtla
BoşnakMobil-ANDROID:

Hdp li olur ancak iyi kiviryo

11
7
yanıtYanıtla
Muhammed:

Gerçekten Türk halkı olarak çok ihtiyacımız vardı bu hayırlı habere. . İlaç gibi geldi. Sağolun.

17
0
yanıtYanıtla
CecoMobil-IOS:

Akp olduğu sürece millet daha çoook kilo verir hah haaa

2
12
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title