Haberler

Fatih Terim: Yazılanlar Ne Unutulacak, Ne de Cevapsız Kalacak

Güncelleme:

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, EURO 2016'ya katılmamızın kesinleşmesinin ardından "Yazılanlar hakkında önümüzdeki günlerde bir şeyler söylenecek." dedi.

A Milli Takımımızın İzlanda'yı yenip, 2016 Avrupa Şampiyonası'na doğrudan katılmasının ardından, Fatih Terim açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim, buna inandıklarını Letonya'daki beraberlikten sonra söylediklerini dile getirirken, ''Ülkemize hayırlı olsun. Doğru insanız ki Allah rast getiriyor. Bu ülkenin iki saatte olsa sevinmeye ihtiyacı vardı. Hepsinin alınlarından öpüyorum. Bu ülke de benim oyuncularım da çok güzel şeylere layık. Tüm ülkeye, herkese teşekkür ediyorum. Şimdi konuşmam çok kolay. Ama benim dediğim tarih Letonya'dan 1 puanda döndüğümüz tarih. Şimdi konuşmak çok kolay. Onun için ben ve ekibim mütevazi olacağız. Yapamayacağımız bir şey yok. Biz ve ülkemizin. Yeter ki birlik olalım'' ifadelerini kullandı.

"BİRÇOK KİŞİNİN ÖĞRENMEDEN, SEYRETMEDEN..."

"Çok güzel bir gece. Emeğin karşılığını gördüysek, beklentileri boşa çıkarmadıysak, bir nebze umut dağıttıysak ne mutlu bize. Ben ve ekibim, her şeye layık olan bu ülkeye daha iyilerini vermek için daha çok çalışacağız. Evlatlarımı kutluyorum. Birçok kişinin, öğrenmeden, antrenmanı seyretmeden, her şeyi bilirmiş gibi yaptığı ülkede, yanımızda olduğunuz için teşekkürler. Biz duygusal bir ülkeyiz. Maalesef biz böyle şeylerle (e-mail atma) uğraşmadık. Biz başarılı olmuşuz ki, böyle bir davranış olmuş"

"BİR VİDEO İZLETTİRDİLER, İZLANDA İÇİN..."

"Sabah bana bir video izlettirdiler. 'Tüm Hollanda İzlanda'yı destekliyor' diye yolcu etmişler. Bunlar olacak şeyler. Şu anda konuşmak o kadar kolay ki, 1 puan varken, ben demeden, biz demeden bitmez demek zor. Şimdi çok kolay. Oyuncularıma da söyledim, artık hiç olmadığı kadar mütavazi olacağız. Hollanda şunu demiş, İzlanda bunu demiş, buna rağmen Türkiye Fransa kurasına gidecek"

CANER'E TEŞEKKÜR! "KAZAK'TAN HABER GELİNCE..."

"İzlanda'yı hiçbir şeye benzetmezsiniz ama, bir anda geriye düşersiniz. Kazak'tan haber gelince, artık yapacak bir şeyimiz yok. 1-2-3 bütün riskleri alacaktık. Caner Erkin oyuncu sağlığının önemli olduğu noktada, 'ben oynarım' dedi. Ona teşekkür etmemek haksızlık olur.

"YAZILANLAR NE UNUTULACAK, NE DE CEVAPSIZ KALACAK"

Kulüpler bazında 1 numarayı gören bir adam olarak, Avrupa'da 9'u, 10'u gören bir adam olarak buradayım. Unutuluyor bazen... Yazılanlar hakkında önümüzdeki günlerde bir şeyler söylenecek. Ne unutulacak, ne de cevapsız kalacak bir şeyler. Bunu bilesiniz. Bu ülke insanının, Fransa'nın göbeğinde olması çok önemli bir hadisedir. Bunun rakam karşılığı yok. Hani hesap edenler var ya, onun için söyledim"

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Türkiye İzlanda Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500

Yorumlar (7)

Tek care hdp chp:

Hdp chp

12
34
yanıtYanıtla
zaza:

fatih terim parayı herşeyden çok sever. herkesin dikakatine

4
0
yanıtYanıtla
taha:

Ukala Fatih Terim senin kibirliliğin yüzünden Milli Takımımızın yenilerek elenmesini isteyen o kadar insan var ki. Hala Ukalalığa devam ediyorsun. Bu takım senin takımın değil Türkiyenin Milli Takımı bunu hala anlayamamışsın. Sen sadece para karşılığı işin başında duran bir elemansın. Başka da bir şey değilsin.

1
2
yanıtYanıtla
OMER HAYYAM:

artık anlat anlat bıtmez nasıl zafer kazandık. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . hazıranda gorecez hezımetı karpuzcu arkadan gelıyor. . . . . . . . . . . KOLPACI FATIH TERIM. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0
0
yanıtYanıtla
gül:

ya kardeşim bugüne gelene kadar bu süreçte tabiki eleştirileceksin yanlışlar yapmadınmı yaptın senide eleştirdiler bunlar futbolda olan şeyler. Noldu yani çıkmışsın şimdi cevapsız kalmayacak unutulmauacak falan, tabiki ortada bir başarı var sonunda başardın, senin gibi tecrübeli bir insanın daha hoşgörülü olması lazımken konuştuklarına bak. Bu konuda yıllardır bir arpa boyu yol katedemedin. Emeği geçen herkesi kutluyorum tebrikler

0
0
yanıtYanıtla
Tek vatanMobil-IOS:

Ağ ağ fatih terim sen haklı olsan kim seni tutabilir. Fatih hoca başlangıcın çok ama çok kötüydü yazılanlar doğrudur. Bak hoca senin aldığın para zaten servetlerdir adamlar yine zamanında doğru yaZmış. Yani hocam kızma lo seni artık tanıyoruz. Bari sevincimizi sen bozma. Bide hocam kazakistan ve hollandaya teşekkür etmek lazım bizim çek cümhüriyetide unutma bunların sayesinde kazandık!!!!!!!!!! Hoca kazandımı işte böyle herkese gider yapar. Ama kaybettimi kaçar.

0
0
yanıtYanıtla
Tek vatanMobil-IOS:

Ağ ağ fatih terim sen haklı olsan kim seni tutabilir. Fatih hoca başlangıcın çok ama çok kötüydü yazılanlar doğrudur. Bak hoca senin aldığın para zaten servetlerdir adamlar yine zamanında doğru yaZmış. Yani hocam kızma lo seni artık tanıyoruz. Bari sevincimizi sen bozma. Bide hocam kazakistan ve hollandaya teşekkür etmek lazım bizim çek cümhüriyetide unutma bunların sayesinde kazandık!!!!!!!!!!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title