Haberler

Fatih Terim ve Milli Futbolcular Teknosa'yı Ziyaret Etti

Fatih Terim ve milli futbolcular Teknosa'yı ziyaret ettiA Milli Futbol Takımı, Avusturya ve İsveç özel maçlarının kampı için geldiği Antalya'da hazırlıklarını sürdürüyor.

Fatih Terim ve milli futbolcular Teknosa'yı ziyaret etti

A Milli Futbol Takımı, Avusturya ve İsveç özel maçlarının kampı için geldiği Antalya'da hazırlıklarını sürdürüyor. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Ay-yıldızlı futbolculardan Cenk Tosun, Yasin Öztekin, Ozan Tufan ve eski milli futbolcu Tuncay Şanlı, Muratpaşa İlçesi'nde bulunan Mark Antalya Alışveriş Merkezi'ndeki Teknosa mağazasını ziyaret etti.

2007 yılından bu yana Milli Takımlar Teknoloji Tedarikçisi olan Teknosa mağazasında futbolseverler tarafından büyük ilgi ile karşılanan Fatih Terim ve öğrencileri, kendileri için hazırlanan platformda Teknosa'nın Euro 2016 yolunda Milli Takım için hazırladığı reklam filmini televizyon yayınlarından önce izledi.

Teknosa Genel Müdürü Bülent Gürcan, Riva tesislerine verdikleri destekten sonra, şimdi de Euro 2016 yolunda ay yıldızlı millilere teknoloji desteği vereceklerini söyledi. Milli takımın verilen desteklerle büyük zaferlere imza atacağına inancını dile getiren Bülent Gürcan, Hocamıza ve sporcularımıza başarılar diliyorum. Fatih hocamıza ve futbolcularımıza kendi özel markamız olan cep telefonunu armağan etmek istiyorum dedi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ise Teknosa Genel Müdürü Bülent Gürcan'a, arkasında 'Teknosa' yazan 9 numaralı forma hediye etti. Fatih Terim ve futbolcular daha sonra Teknosa çalışanlarıyla birlikte gazetecilere poz verdi. Terim ve futbolcular antrenman için Teknosa'dan ayrılırken, taraftarlar hatıra fotoğrafı için birbiriyle yarıştı.

Milliler, 24 Mart Perşembe günü İsveç ile, 29 Mart Salı günü ise Avusturya ile özel bir karşılaşma yapacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatih Terim Avusturya Antalya Teknosa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title