Haberler

    Fatih Terim: Şampiyonada 3 Maçta 1 Puan Alan Terim de Burada

    Güncelleme:

    Fatih Terim, katıldığı söyleşide başarılarının saymasının ardından "Avrupa Şampiyonası'nda 3 maçta 1 puan alan Fatih Terim de burada. Başarısızlık da benim." dedi.

    Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Çukurova Genç İşadamları Derneği'nin konuğu olarak, Hilton Otel'de düzenlenen "Liderlik ve Başarı" konulu söyleşide yaptığı konuşmada, memleketi Adana'da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

    "BAŞARISIZLIK DA BENİM"

    Söyleşide, kürsüye gelmeden önce kendisi hakkında dile getirilen başarılara değinen Terim, "Söyleşi randevusu 3 ay önce alındı. Hanımefendinin biraz önce saydığı başarılardan sonra 2016 Avrupa Şampiyonası'na başlarken 3 maçta 1 puan alan Fatih Terim de burada. Başarısızlık da benim. Yanlış anlamalar olmasın, bu randevu çok önce alınmış bir karardı'' diye konuştu.

    Adana'nın yaşanması müthiş, insanlarının çok sıcak kanlı bir şehir olduğunu, Türkiye'nin önemli insanlarını yetiştirdiğini ifade eden Terim, konuşmasına şöyle devam etti:

    "BURADAN ALDIĞIMIZ EDEP VE TERBİYE, HAYATTAKİ YOLUMUZU ÇİZMEMİZE NEDEN OLDU"

    ''İyi ki Adana'da doğmuşuz, burada bir çok şey öğrenmişiz ve bunu da çok büyük bölümünü ailemizden, büyüklerimizden, Adana'nın örf ve adetlerinden öğrenmişiz. Allah'a şükür 40 senedir mahcup olmadan yüzümüz yere düşmeden, daima ileriye bakarak, dik durarak devam ediyoruz. Kolay olmuyor ama, bu zor zamanlarda buradan aldığımız edep ve terbiyeler bizim hayattaki yolumuzu çizmemize neden oldu. Zaman zaman Adanalılığımıza verilen bazı şeyler oldu. Ama güzel şeylerin çoğunu vermek lazım. Mesela bir örnek verecek olursam. Benim ağzıma hiç küfür yakışmıyor, ama hak edenin üzerinde çok güzel duruyor. Dolayısıyla Adana bizi sardı, sarmaladı. Mahallemizde, sokağımızda, arkadaşlarımızla abilerimizle yaşadıklarımız bize hep öncü oldu. Sıkıştığımızda ona başvurduk, saygı gibi, efendilik gibi. Zaman zaman hatalarımız da olabilir, her şeyde haklıyız demiyoruz ama bunu da itiraf ettik.''

    Çukurova Genç İşadamları Derneği Başkanı Ömer Faruk Sakarya da Terim'i aralarından görmekten büyük mutluluk duydukların söyledi.

    Basına kapalı olarak devam eden söyleşiye, Adana Valisi Mustafa Büyük, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile davetliler katıldı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Fatih Terim Türkiye Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500

    Yorumlar (6)

    suat mızrak:

    başarısızlık benim diyeceğine yıllık aldığın paraları iade et bakalım edebiliyor musun öyle şuç benim demek kolay

    16
    0
    yanıtYanıtla
    FATOCU:

    ALLAH AŞKINA SEN 80 BİN MAAŞ AL ÇIK BİDE BAŞARISIZLIK BENİM DE ÖKÜZLÜĞÜN BU KADARI

    5
    0
    yanıtYanıtla
    Vatandaş:

    Yesinler senin adabına ve Terbiyene, Daha düne Kadar Ana avrat küfürler edipde Tirübünlere gönderilen sen değilmiydin ?

    5
    0
    yanıtYanıtla
    KASAP YAKUP:

    ALDIĞIN AMA KARŞILIĞINI VEREMEDİĞİN PARAYA GEL HOCAM. . . . PARAYA. . . . . . . . BIRAK BU BIÇKIN DELİKANLI AĞIZLARINI. . . . . KİMSE YEMİYOR. O ALDIĞIN MAAŞLAR TÜPÇÜNÜN DEĞİL, BİZİM CEBİMİZDEN ÇIKIYOR.

    4
    0
    yanıtYanıtla
    yeter be defol git artık:

    bi kere de şerefinle sen git be kovulmadan. silahlar kavgalar gökdeniz denen topçuya tripler. ülke mi senn egon mu konuşulacak ?

    4
    0
    yanıtYanıtla
    hakan ipek:

    basarısızlık bnmm haydii 3 bucuk milyon euro cebee basarısızlık bnm paralar cebeeee :)

    3
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title