Haberler

Fatih Terim'in Çattığı Profesör: Gelsin Lalegül TV'de Konuşalım

Güncelleme:

Fatih Terim'in dün akşam hedef aldığı Profesör Ahmet Şimşirgil, Twitter adresinden meydan okudu: Gelsin Lalegül TV'de konuşalım. Pazartesi akşamları oradayım.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Çek Cumhuriyeti maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında tarih profesörü Ahmet Şimşirgil'i sert sözlerle eleştirmiş ve yeni bir tartışmanın fitilini ateşlemişti.

TERİM HEDEF ALMIŞTI

TRT'de yayınlanan bir programda Fatih Terim ve milli takıma sert eleştiriler getiren Ahmet Şimşirgil'e "Tarih profesörü çıkıyor bana ve takımıma olmadık şeyler söylüyor. Koca tarih profesörü. Koca derken tarihin büyüklüğünü kastediyorum. Ve TRT'de yayıncı kuruluşumuz. Ve tarih programında söyleniyor bunlar" sözleriyle ağır bir yanıt veren tecrübeli teknik adama Şimşirgil'den cevap geldi.

"GELSİN LALEGÜL TV'DE KONUŞALIM"

Fatih Terim'in Çek Cumhuriyeti maçı sonrasında TRT'nin sorularını yanıtlamayacağını maç sonu röportajlarına katılmayacağını açıklamasının ardından kişisel Twitter hesabından tecrübeli teknik adam hakkında açıklamalar yapan Şimşirgil, "Fatih Terim benim yüzümden TRT'yi boykot etmiş. Gelsin Lalegül TV'de konuşalım. Pazartesi akşamları oradayım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Çek Cumhuriyeti Ahmet Şimşirgil Fatih Terim Twitter Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (41)

Önce Vatan:

Haddini aşıyorsun sen git işini yap. . Fatih Terim hem milliyetçi hemde işini adam gibi yapan bir hocadır sen neyin peşindesin be adam

8
18
yanıtYanıtla
harbi kız:

seninde çıkarın vardır kesin. kıvırmaya gerek yok gerçekler ortada.

yanıt0
yanıt0
TARAF:

ŞU TERİMİ SEVEMEDİM GİTTİ. GICIK OLUYORUM ADAMA. NEYSE Kİ SON MAÇI KURTARDILAR. O KADAR PARA ALIYORLAR SONUNDA KOŞMAYA TENEZZÜL ETTİLER. DEMEK Kİ UĞRAŞINCA OLUYORMUŞ. MİLLETİN SÖVMESİ Mİ GEREKİYORDU OYNAMALARI İÇİN.

16
9
yanıtYanıtla
umitka:

bu hoca terimden daha değerlidir. .

14
10
yanıtYanıtla
Avlunlu77:

Terimi savuna soytarılara seslenmek istiyorum Siz Terimin açıklamalarını hiç dinlemiyonuz galiba, Terimin açıklaması aynen şu 15 maç kazandık 4-5 maç kaybetme hakkımız var bir teknik adam böyle açıklama yapar mı? yapmaz yaparsa herkesin onu eleştirme hakkı var Terimi savunmayın Boş beyinli insanlar

19
3
yanıtYanıtla
roco:

kes sesini lan şimşir

5
17
yanıtYanıtla
roccomusun nesin:

sana ne oluyor tırrek herkes herkesi eleştirir gevşek

yanıt14
yanıt5
Geyikoğlan:

terim kara kuvvetleri komutanı falan mı sanıyor kendini? ne bu havalar egolar anlamak mümkün değil. . herkesi tehdit ediyor fransadan . . çete liderimi teknik direktörmü anlamadım. yakışmıyor

17
1
yanıtYanıtla
İŞTE BÖYLEEEEEEEE:

Fatih terim Türkiyenin kanalında beni bir profesör eleştiriyor diye Milletimize ve kanal sahibi devletimize rest çekip meydan okuyor, eeeeeeeee herkese haddini aşırtırsan böyle olur, dünyada eleştirilmeyen kurum, kuruluş, kişi, yönetici varmı, tabiki yok, herkes eleştiriliyor, eeee fatih hocaya neoluyorda bedavadan herifleniyor. İnsanlarımızın yaşam şartlarını düşünürsek Her ay aldığın paranın hakkını nasıl vereceksin, bulunduğun şampiyonadan iki kupa bile alsan maaşının hakkını veremeyeceksin,

18
0
yanıtYanıtla
ali:

la bir git işine yahu profoser olmakla iş bitmiyor haddini bileceksin . o kadar biliyon bırak işini futbala başla. butun takımlar senin için sıraya girmiş. ukala herif . bunu haber yapanlarda yazıklar olsun .

6
10
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title