Haberler

Fatih Terim'e Erkek Güzeli Damat

Güncelleme:

Fatih Terim'in küçük kızı Buse'nin, 2012 Best Model birincisi Berk Atan ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Adını daha çok babasından dolayı Galatasaray veya kendi işi olan moda tasarımı ile ilgili duymaya alışkın olduğumuz Buse Terim geçtiğimiz gün magazin gazetecilerine yakalandı.

Fatih Terim'in küçük kızı Buse'nin yeni sevgilisi 2012 Best Model birincisi Berk Atan! İkili, önceki gece Pera'daki Zilly isimli mekan çıkışı görüntülendi

KEYİFLİ BİR PERA GECESİ

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in moda blogger'ı olan kızı Buse Terim, gönlünü bir modele kaptırdı. Buse, bir süredir beraber olduğu Berk Atan ile önceki akşam Pera'daki Zilly isimli mekanda eğlendi. İkilinin keyfi yerindeydi.

BUSE TERİM ÇOK UTANDI

Mekandan el ele çıkan Buse Terim-Berk Atan ikilisi gazetecileri görünce büyük panik yaşadı. Hemen sevgilisinin elini bırakıp ondan uzaklaşan Buse çok utandı. Soruları yanıtsız bırakan çift, Buse Terim'e ait otomobile binerek hızla mekandan uzaklaştı.

FATİH HOCA'NIN KIZI BUSE NE İŞ YAPAR?

Yaklaşık 2 yıldır moda, bakım, stil ve
lifestyle konularında kişisel stil önerilerini, en son trendleri, kendi adına açmış olduğu internet sitesi üzerinden takipçilerine sunan Buse Terim sitesinden birçok ünlünün gardrobu hakkında bilgi de verdi. Öyle ki bu isimlerin içinde Murat Boz, Fatih Terim, Burcu Esmersoy gibi isimler de var.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Galatasaray Fatih Terim Buse Terim Berk Atan Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title