Haberler

    Fatih Terim'den Revizyon Hazırlığı

    Fatih Terim'in Çek Cumhuriyeti karşısında yaşanan büyük hayâl kırıklığı sonrasında Letonya karşısında kadroda revizyona gidebileceği konuşuluyor.

    2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda oynadığı ilk iki maçı da kaybeden, Letonya karşısında ise yeni bir sayfa açmak isteyen A Milli Futbol Takımı'nda Teknik Direktör Fatih Terim'in yarınki maça farklı bir ilk 11'le çıkmaya hazırlandığı belirtildi.

    Milliyet'te yer alan habere göre Terim, değişikliklere kaleden başlamak istiyor. İkinci goldeki hatasının ardından çok kızdığı Tolga Zengin'i kaleden almak isteyen deneyimli çalıştırıcı, Volkan Babacan veya Mert Günok'dan birisine şans vermeyi düşünüyor.

    SELÇUK İNAN KENARA

    Terim'in Mehmet Topal'ı ise yine eski yerinde, yani ön liberoda görevlendirmeyi, Selçuk İnan'ı da kulübeye çekerek Bursaspor'un genç oyuncusu Ozan Tufan'ı sahaya süreceği de kaydedildi.

    CANER'İN YERİ DE TEHLİKEDE

    Haberde Terim'in golün asistini yapmasına ve ilk yarıdaki olumlu oyununa rağmen yenen ikinci golde hatası bulunan Caner Erkin'in yerine de İsmail Köybaşı'na şans verebileceği, Gökhan Töre'nin yerine de Oğuzhan Özyakup'un maça büyük ihtimalle ilk 11'de başlayacağı belirtildi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Çek Cumhuriyeti Fatih Terim Letonya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title