Haberler

    Fatih Terim'den Çok Konuşulacak Transfer Açıklaması!

    Fatih Terim açıklamalarında özellikle Milli takımda bulunan futbolcuların transferi konusunda sitem de bulundu.

    Fatih Terim açıklamalarında özellikle Milli takımda bulunan futbolcuların transferi konusunda sitem de bulundu. Terim ayrıca Hakem hataları konusunda UEFA'dan insan hatasını minimuma indirecek teknolojilere geçilmesini rica etti.

    Futbolcuların Transferi

    Transfer güzel birşey. Yasaklayamayız. Gerekirse açıkça izin de veriyoruz. Yazılanları, çıkan haberleri analiz yapacak olsak farklı konuşmam lazım. Ne kadar aleyhte haber varsa bu döneme denk geldi. Gökhan'ın durumu aylardır sürüyor. Bu konuda hassas davranan yok. Oyuncu, menajer, başkan, yönetici hassas davranmıyor. Transfer konusunda bazı üzücü şeyler oluyor. Herşeyin üstesinden gelmeye çalışıyoruz.

    Arda Turan konusu

    Arda Turan az süre aldığı için daha fazla oynasın isterdik. Ligin ilk yarısında cezalıyken tüm maçlarda oynattım. Arda, oynasaydı iyi olurdu. İspanyol basını kayıpları Arda'ya yüklemeseydi daha iyi olurdu. Arda bizim için çok önemli. Arda'nın oynaması sadece Luis Enrique'yi ilgilendirir. Saygı duyarım: Arda hiç oynamasa da bizim en önemli oyuncumuzdur. Ben Arda'yı Dünya'nın en önemli takımlarından birinde oynamış futbolcum olarak görüyorum. Fiziki eksiklikleri vardı. Memnunum. Arda, benim altın kadromda.

    Hırvatistan maçı

    2008'i iyi geçirdiğimiz söylenebilir. Küçük farkla finali kaçırdık. Esas başarı kriterim bu turnuvalarda her zaman bulunmak.Turnuvalarda sürekli bulunursak başarılar artar. Bu gruptan çıkmak çok önemli bir başarıdır. Çıkarsak sorulara daha geniş daha rahat yanıt veririm. Bu gruptan çıkmak bu turnuvada Türkiye iyi yerlere gidiyor mesajını vermektir. Hırvatistan turnuvanın en önemli takımlarından biri. Büyük saygı duyuyoruz.Herkesin bizim takımımıza da saygı duymasını isteriz. Hırvatistan buradan çıkarsa çok önemli işlere imza atacaktır. İyi futbolculardan kurulu iyi bir kadroları var. Saygı duyuyoruz.Bir jenerasyonu bir araya getirdiğimizi düşünüyorum. Yakaladığımızı değil.Brezilya maçından sonra yazılanları hatırlarsak takımın bir araya gelmesi zaman alıyor. Jenerasyon yakalanmaz. Biraraya getirilir. Türkiye'de öyle bir jenerasyon yok zaten. Genç futbolcuların bu podyumda yürümesini istiyorum. Karşı takımın tecrübeli oyuncularını düşünürsek bocalama bekliyorum.Futbolcularımızın genç yaşta tecrübelendiğini düşünüyorum. İyi takımlarla yaptığımız maçlar oyuncularımızı tecrübelendirdi. Kadroyu oyuncularıma açıkladım. Tek santrfor ile oynuyoruz. Son maçlardaki oyun düzenimizi devam ettirmeye çalışıyoruz. Güzel bir takım oldu. Hırvatistan ve Türkiye en çok karşılaşan takım. Buradan çıktıktan sonra Zagreb'te bir maç daha oynayacağız. 2008 aklımda değil. 2008'den sonra Hırvatistan Play-Off'ta bizi eledi zaten. Bu rövanş değil. Oynayacağız. Kazananı tebrik edeceğiz.

    Keyfini sürmeliyiz. 15-16 maçtır kaybetmeyen bir Türkiye var. Kaybettiği İngiltere maçında bile övgüler alan takımımız var. Hırvatistan ile sürekli karşılaşıyoruz. Onlarla karşılaşmaktan memnunum. Üzerimizde herkeste olduğu kadar baskı var.

    Emre Mor konusu

    Aralık ayının ortası ya da Ocak ayı gibi yardımcı hocalarım beni aradı. Görüntülerini izledikten sonra Emre Mor için Sıradışı oyuncu yorumunu yaptım. Tuncay Şanlı'yı gönderdim. Heyecanlanmasın diye tribünden izle dedim. Emre Mor sıradışı bir oyuncu. Futbolu doğru oynamayı örenirse Avrupa ve Dünya sıra dışı bir yıldız kazanacaktır. B. Dortmund, Emre'nin gelişimi için doğru bir kulüp. Emre'yi Türk Milli Takımına kazandırdığımız için mutluyum.

    Fatih Terim'in UEFA'dan ricası

    Fransa'nın güvenlik konusunda ellerinden gelenin fazlasını yaptığını biliyoruz. UEFA'ya disiplinli organizasyonu için teşekkür ediyorum.? UEFA'dan ricam Damarlarımızın içini gösteren teknoloji varken futbolun bilime daha çok önem vermesini istiyorum. Çizgiyi geçti mi geçmedi mi şeklinde tartışmalara son verecek, insan hatasını minimuma indirecek teknolojilere geçilmeli.

    Turnuvaya katılma sürecimizde emeği olan tüm oyuncularımıza teşekkür ediyorum.EURO 2016'ya katılan tüm oyunculara,hocalarına yürekten başarılar diliyorum. EURO 2016 hayali yeşil saha olan gençlere ilhan kaynağı olsun.Turnuva boyunca kötü deneyimlerden geçtik. Çek maçı öncesi sabah olan, maç günü ve bir gün önce olan olaylar bizi etkiliyor.Olaylardan etkileniyoruz. Bu ülkenin fertleriyiz. İnşallah bu hadiseler son olur.

    Burak Yılmaz konusu

    Burak kısa zamandır orada. Buurak'ın takımına ve Çin futboluna faydalı olacağını düşünüyorum. Burak'ın sakatlık zamanına denk geldi. Halen iyileştirmeye çalışıyoruz. Çin'e Ersan da gitti. Çin'e başka Türk yıldızlar da gidecektir.

    Hakan Çalhanoğlu'nun açıklamaları:

    Zor bir gruptayız. İspanya favori görünüyor ama grupta hiçbirşey imkansız değil. Bizim istediğimiz iyi başlamak.Oynadığım pozisyonda zorlanmıyorum. Fatih Hocam benim sağda ve içeride oynatıyor. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sistem bana çok uygun. Oyunumuzdan zevk alıyorum. Kendi yeteneğimizi ortaya koyunca zevk alıyoruz. Bir mağlubiyetimiz var bu bizim için başarı. Saha içinde uyumumuz çok iyi. Umarım bunu Hırvatistan'a karşı da başarırırız.

    Almanlar bana sanatçı diyor. Öyle görünebilirim. Ama herşey çalışarak oluyor. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum.

    Hakan Çalhanoğlu'nun Emre Mor sorusuna cevabı:

    Emre çok yetenekli bir oyuncu. Ben de o yerlerden geldim. Fırsatı değerlendirebilmek önemli. Emre bu turnuvaya katıldı. Bu onun için çok önemli. Daha öğrenmesi gereken çok şey var. Büyük bir yıldız olacağını düşünüyorum.?

    Çok güçlü bir takımımız var. Herkes bir anda oyunu değiştirebilir. Takım olarak sahaya çıkıp galibiyetle ayrılmak istiyoruz.Kendimi hazır hissediyorum. Oynamasam da sonradan girsem de elimden geleni yapmak istiyorum. Takım arkadaşlarımla birlikte bu maça hazır olacağız. Hırvatistan'ın da tecrübeli oyuncuları var.Kendi oyunumuzu oynarsak kazanırız.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Hırvatistan Fatih Terim Türkiye Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title