Haberler

Fatih Terim: Arda Turan'ı Kendi Çocuklarımdan Ayırmam

Güncelleme:

Fatih Terim, Barcelona formasıyla ilk maçına çıkmaya hazırlanan milli yıldız Arda Turan için "Arda evladım gibidir, onu kendi çocuklarımdan ayırmam." dedi.

Fatih Terim, Barcelona formasıyla ilk maçına çıkacak olan Arda'ya destek verdi. Terim, "Onunla gurur duyuyorum. Arda evladım gibidir, onu kendi çocuklarımdan ayırmam." dedi.

TÜRK FUTBOLU ADINA ÇOK ÖNEMLİ

Arda'nın dünyanın en büyük kulüplerinden birinde forma giyiyor olmasından dolayı mutlululuğunu dile getiren Terim, "Arda'yı A Takım'a aldığım ilk günden, milli takıma uzanan yolda kendisiyle çok şey paylaştık. Atletico Madrid'deki performansıyla Barcelona gibi dünyanın en büyük kulüplerinden birinde Messi ile birlikte forma giyecek. Messi benim için dünyanın bir numaralı futbolcusudur. Arda için işte bu seviye mühimdir; Türk futbolu adına çok önemli bir şey." diye konuştu.

(Kaynak: Takvim)

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fatih Terim Barcelona Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

Ankara:

Haklı...ikiside aynı karakter olduğu için ayırmaması gerekir....

2
2
yanıtYanıtla
xanax:

Emre Belözoğlu da evladın gibiydi bir zamanlar Terim efendi. Ne oldu şimdi ?

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Evladin olmasi icin anne baba bir olmasi lazim yoksada kizini ver ardaya evladinolursun ikinizde yaramazsiniz dahasinda soylemeyim yasasin galata saray

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title