Haberler

Fatih Portakal'dan 3 Cumhurbaşkanı Adayına Canlı Yayın Teklifi

Güncelleme:

Sunucu Fatih Portakal, sosyal medya üzerinden 3 cumhurbaşkanı adayına soru sormayı teklif etti. Adaylardan sadece İhsanoğlu, Portakal'a yanıt verdi.

FOX TV sunucusu Fatih Portakal, Twitter üzerinden 3 cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, Selahattin Demirtaş ve Ekmeleddin İhsanoğlu'na soru sormayı teklif etti. Adaylardan sadece Ekmeleddin İhsanoğlu teklife yanıt verdi.

ERDOĞAN VE DEMİRTAŞ YANIT VERMEDİ

Fatih Portakal, Cumhurbaşkanı adayları Erdoğan, İhsanoğlu ve Selahattin Demirtaş'a aynı canlı yayında sorularına yanıt vermeleri teklifinde bulundu. Teklife tek dönüş yapan isim olan İhsanoğlu, ''Memnuniyet duyarım. Adayların bir araya gelmesi demokrasinin vazgeçilmezi olan tartışma kültürünün en güzel örneği olacaktır.'' diyerek yanıt verdi. Erdoğan ve Demirtaş davete yanıt vermediler.



PORTAKAL'DAN CEVAP VERMEYEN 2 ADAYA "CEVAP VERİN" MESAJI

Fatih Portakal ise yanıt alamadığı iki aday Erdoğan ve Demirtaş'a "Nezaketen yanıt verirseniz sevinirim" mesajı gönderdi. Bu arada Halkların Demokratik Partisi (HDP) Iğdır Milletvekili ve TBMM Grup Başkan Vekili Pervin Buldan da Fatih Portakal'ın davetini paylaşarak davete olumlu yaklaştığını göstermiş oldu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ekmeleddin İhsanoğlu Selahattin Demirtaş Fatih Portakal Güncel Haberler

500

Yorumlar (33)

BÜNYAMİN:

BAŞBAKANIMIZ SENINLE MUHATAP OLMAZZZZ

23
36
yanıtYanıtla
Okan:

Fatih portakalı milletimiz çok şımarttı artık haddini bilmeli.

15
34
yanıtYanıtla
tatar:

SAYIN BAŞBAKANIMIZIN , SENİN YAPTIĞIN BİR PROGRAMDA İŞİ YOK BENCE., DİĞER İKİSİ SENİN OLSUN.

17
31
yanıtYanıtla
ali:

fatih portakal sen kimsinki senin ne mal olduğun belli ......

17
25
yanıtYanıtla
dOĞRU SÖYLEYENİ DOKUZ KÖYDEN KOVARLAR:

sıkar biraz...yandaş atv de poz veripkoyunlara hikayeler anlatmak varken gelir mi hiç USTA (!)

23
14
yanıtYanıtla
kenan:

israil kanali foxa anca ihsanoglu kabul duyar. lan yemezler bu oyunlari artik bu millet. paranizi helal sekilde kazanin!

11
25
yanıtYanıtla
selahattin:

buda kendini bir halt sanıyor

20
15
yanıtYanıtla
baba yılmaz:

fatih portakal senide yanlış tanımışıık,harbiden portakalmışsın.

15
16
yanıtYanıtla
Fatma:

Tebrik ediyorum Syn İHSANOĞLUnu, öbürleri içinde sıkar onları biraz.Canlı yayınlarda halka hesap verecek kişiler yiğit kişilerdir.Ne işleri var onların orda âlâkaları yok ki Halkın sorunları ile,niye gelsinler? haksız çıkacaklarını,mahçup olacaklarını biliyorlar.Canlı yayınlar er meydanıdır.Nerde o erler,yiğitler? Helâl olsun Sn.iHSANOĞLU''na bir kez daha,TEBRİKLER...

23
8
yanıtYanıtla
GERÇEK KARADENİZLİ:

Demokrasinin olduğu ülkelerde liderler, TV'' lerden tartışırlar, bunun en güzel örneği amerikada yaşanmaktadır. halk ona göre oy verir. Sayın başbakanın tv lere çıkacak cesareti yoktur. Yıllar önce çıkmıştı rezili hüsran oımuştu.

26
4
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title