Haberler

Faruk Yiğit'li Yalovaspor İlk Galibiyetini Aldı

Uzun bir aradan sonra Dikilitaş'ı 2-0 mağlup ederek 3 puan kazanan Yalovaspor'da yüzler gülüyor.
Yeşil kırmızılı ekibin Teknik Direktörü Faruk Yiğit ve Genel Koordinatörler Hidayet Öztekin ile Tuğrul Şener, Dikilitaş maçını değerlendirdi.

Uzun bir aradan sonra Dikilitaş'ı 2-0 mağlup ederek 3 puan kazanan Yalovaspor'da yüzler gülüyor.

Yeşil kırmızılı ekibin Teknik Direktörü Faruk Yiğit ve Genel Koordinatörler Hidayet Öztekin ile Tuğrul Şener, Dikilitaş maçını değerlendirdi. Yiğit, takıma istedikleri oyun mantalitesini yerleştirerek, kendilerine has oyunlarını sahaya yansıtmak istediklerini söyledi.

Oyuncularının Dikilitaş karşısında istediği oyunu sergilediğini savunan teknik patron Faruk Yiğit, "Teknik heyet olarak ilk maçımıza Keşan'da çıkmıştık. Kötü bir şanssızlık yaşayarak sahadan mağlubiyetle ayrıldık. Bu hafta çok iyi mücadele ettik. Futbolcularımız Dikilitaş karşısında görevlerini yaptı. Oyunun her alanında ve bölümünde rakibimize göre üstündük. Oyuncularımızın her birine çok teşekkür ediyoruz. Bu takımda öncelikli amaç oyun mantalitesini yerleştirmek. Elimizdeki malzeme bu, buradan neler çıkarabiliriz, bunun mücadelesini veriyoruz. Şu an 3 puan aldık, ama bizim için lig henüz yeni başladı. Şimdi önümüzdeki Tekirdağ müsabakası var ve bu karşılaşma bizim için çok önemli. Tekirdağ'dan 3 puan aldığımız zaman her şey daha güzel olacak. Herkes bu ligde birbirini yenebilir. Şu an henüz neyin ne olacağı belli değil. Bizim asıl istediğimiz ligde, oyunumuzu sahada en iyi şekilde sergilemek" dedi.

Devre arası nokta transfer yapmak zorunda olduklarını belirten tecrübeli teknik adam, "Yalovalılara düşen çok iş var. Yalovaspor'un ihtiyacı olan puanları toplamamız lazım. Bunu el birliğiyle gerçekleştirmeliyiz. Bizim elimizde sihirli değnek yok. Tekirdağ karşısında, eskiden buraya gelip de puan almanın zor olduğunu bir kez daha o gün göstereceğiz. Devre arasında da nokta transferler yapılırsa, ikinci yarıda Yalovaspor'un önü daha da çok açılacaktır. Nerede eksikliklerimiz var, devre arasında oturup çalışacağız. Kaç transfer yapılması gerektiğinin kararını vereceğiz. Çok adam almaya ihtiyacımız yok, nokta adam almak zorundayız. Bunlardan önce Tekirdağ maçını ve kalan karşılaşmalarımızı düşünüyoruz" diye konuştu. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yalovaspor Dikilitaş Tekirdağ Keşan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title