Haberler

Fallout 4 Far Harbor Çıkış Tarihi Açıklandı

Fallout 4 Far Harbor Çıkış Tarihi Açıklandı Fallout 4 oyuncularını sevindirecek yeni bir haber geldi.

fallout-4-far-harbor-dlc-cikis-tarihi-ekran-goruntusu-sistem-gereksinimi-fragman-oynanis-videosu-yenilik-hikaye

Fallout 4 Far Harbor Çıkış Tarihi Açıklandı

Fallout 4 oyuncularını sevindirecek yeni bir haber geldi. Oyuna yeni gelecek olan ek paket Fallout 4 Far Harbor için resmi olarak çıkış tarihi verildi.

Season Pass sahiplerinin ücretsiz olarak edinebileceği bu ek paket diğer oyuncular için 25 dolarlık bir fiyatla geliyor. Oyuna yapılmış en büyük ek paket olarak görülüyor. Ek paketler arasında en büyük haritaya sahip olan ek paket ise yine Far Horbor olacak. Tamamen farklı bir senaryo ile oyuncuların karşısına çıkacak olan ek paket ile oyunda bambaşka bir bölgede yeni maceralara atılacağız. Oyuna yeni görevler, yerleşim alanları, yaratıklar, zindanlar, silahlar veekipmanlar ekleyecek olan Far Harbor ek paketi ile Valentine dedektiflik bürosuna da çözüm bekleyen yeni bir dosya eklenecek.

Bu yeni bölge oyundaki radyasyon oranı en büyük bölgelerden bir tanesi olacak. Bu yüzden hayatta kalmak için daha fazla düşünmeli ve ona göre hareket etmeliyiz. Çevre koşullarının da daha zorlaşmış olması Fallout 4 Far Harbor oyuncuları için oldukça zorlu ve bir o kadar da keyifli olacak. Oyunun yeni zırhları ve silahları da tabi ki bu bölgeye ayak uyduruyor olacak. Bu kadar fazla radyasyona sahip bir bölgede giydiğimiz ekipmanlarımız da ona göre daha da gelişmiş hale gelecek.

Fallout 4 Far Harbor Çıkış Tarihi ise 19 Mayıs 2016 olarak kesinleşmiş durumda ve tüm platformlarda çıkışını gerçekleştirecek.

Fallout 4 Far Harbor Fragmanı

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title