Haberler

Fakıbaba, Kızının Nikahını Kıydı

Şanlıurfa'da, Bağımsız Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, bu kez cübbesini avukat olan kızı Selin Fakıbaba için giyerek nikahını kıydı.

Şanlıurfa'da, Bağımsız Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, bu kez cübbesini avukat olan kızı Selin Fakıbaba için giyerek nikahını kıydı. Sade bir törenle gerçekleşen nikah törenine yaklaşık 2 bin davetli katıldı.

Şanlıurfa'nın Bağımsız Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, kızının nikahını kıydı. Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın avukat olan 28 yaşındaki kızı Selin Fakıbaba, bugün babasının kıydığı bir nikah töreniyle hayatını mimar Atay Arapcıoğlularıyla ile birleştirdi. Fakıbaba ve Arapcıoğluları ailesi nikah töreni öncesinde davetlileri müzik eşliğinde karşılayarak tebrikleri kabul etti. Davetlilerin tören salonuna geçmesinin ardından gelin ve damat alkışlar eşliğinde sahneye geçti. Başkan Fakıbaba hayatının en güzel nikahını kıymak için bu kez cübbesini kızı için giyerek kendisi için ayrılan koltukta yerini aldı. Nikahta gelinin şahitliğini Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, damadın ise Cenk Denizci yaptı. Selin ve Atay çiftinin nikahını kalabalık bir davetli topluluğu önünde kılan Fakıbaba'nın tören sırasında heyecanlandığı ve duygulandığı görüldü.

HİÇ KİMSENİN ETKİSİ ALTINDAN KALMADAN EVLENMEK İSTİYORMUSUN ?

Şahitler ve gençlerin nikah masasında yerini almasının ardından, Türk Medeni Kanuna göre evlilik kaydını gerçekleştirmek üzere sahneye gelinin babası Başkan Fakıbaba giydiği cübbesiyle mikrofonu alarak kızına ve damadına "Hiçbir kimsenin etkisi altında kalmadan evlenmek istiyor musunuz?" sorusu sırasında yutkunarak sık sık gülümsedi. Fakıbaba daha sonra, "Bu güzel ortamda gerçekten güzel bir anı yaşıyoruz. Bizler için güzel bir gün. Fakıbaba ve Arpacıoğluları ailelerinin akrabalığının perçinleştiği bu güzel, bu mutlu günde, uzaktan yakından katıldığınız, mutluluğumuza mutluluk kattınız. Belediye Başkanı olarak tabi ki, çocuğumuzun nikahını kıymayı Allah bize nasip etti. Hepinize şükranlarımı arz ediyorum. Çok farklı bir duygu. Anlatılması güç bir durum. Binlerce nikah kıydım ama bu çok farklıdır" diye konuştu. Fakıbaba daha sonra nikah merasimine başlayarak, kızı Selin'e mikrofon uzattı. Kızına adını soyadını, annesinin, babasının ve dedesinin adını sordu. Damadı Atay Arpacıoğluları'na da anne ve babasının adından sonra kayınvalidesinin adını da soran Başkan Fakıbaba, kızının evliliğini ilan etti.

Başkan Fakıbaba, nikah cüzdanını Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan'a teslim etti. Vali Okutan ise evlilik cüzdanının Selin Fakıbaba'ya teslim ederek tebrik etti. Nikah töreni sonrasında Fakıbaba ve Arpacıoğluları aileleri davetlilerin tebriklerini kabul ederken, ayrıca salonda bir kokteyl verildi. Nikaha gelen davetliler gelin ve damada getirdikleri takıları isi bir poşete koymaları dikkat çekti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title