Haberler

Faır-play Kervanı Paü'de

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından üniversitelerde Fair-Play felsefesinin yayılmasına yönelik olarak düzenlenen ’Üniversite Fair-Play Kervanı’, Pamukkale Üniversitesi’ni (PAÜ) ziyaret etti.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından üniversitelerde Fair-Play felsefesinin yayılmasına yönelik olarak düzenlenen 'Üniversite Fair-Play Kervanı', Pamukkale Üniversitesi'ni (PAÜ) ziyaret etti.

Pamukkale Üniversitesi'nde gerçekleştirilen etkinlik kapsamında komite üyeleri PAÜ Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Bağcı'yı ziyaret etti. Ziyarete Avrupa Fair Play Birliği (EFPM) Başkan Yardımcısı Erdoğan Arıpınar, Türkiye Fair Play Komisyonu Başkanı Murat Özbay, komisyon üyelerinden Teoman Güray, Semra Demirer, Avni Erboy, komisyon üyesi Remzi Yılmaz, Sevim Güllü katıldı.

Toplantıda PAÜ Rektörü Hüseyin Bağcı bir konuşma yaptı. Bağcı, "Milli olimpiyat komitesi Fair-Play için ziyaret ettiği 11.üniversitedeyiz. Komite kalpli fair play amblemini takdim ettiler. Kalp bilindiği gibi aşkı, sevgiyi besler. Bizlerde her zaman Fair-Play'i ön planda tutuyoruz ve tutmaya devam edeceğiz" dedi.

Avrupa Fair-Play Birliği (EFPM) Başkan Yardımcısı Erdoğan Arıpınar ise, "Bizim hedefimiz spor antrenörlerine Fair-Play'i anlatmak. Bunun daha da yaşanmasını sağlamak istiyoruz. Fair-Play sadece sporda değil. Hayatın tüm alanlarında bunu uygulamak istiyoruz. Yolda, otobüste, okulda her yerde Fair-Play ön planda olacak. Bu sene vereceğimiz toplumsal Fair-Play ödülümüzü Soma'da ambulansa bineceği sırada ambulansın kirlenmemesi için hemşireyi uyaran Murat Yalçın'a vereceğiz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından PAÜ Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Bağcı'ya Fair-Play madalyası takıldı. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Pamukkale Üniversitesi Hüseyin Bağcı Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title