Haberler

Fadıl Akgündüz'ün Caprice Oteli'ne Haciz Geldi

Güncelleme:

Fadıl Akgündüz'e ait Aydın Didim'de bulunan Caprice Thermal Palace Otel'e haciz geldi.

f Fadıl Akgündüz'ün Didim'de bulunan Caprice Thermal Palace Oteli'ne haciz geldi. İstanbullu bir firmanın koydurduğu haciz işlemini Didim İcra Müdürlüğü ekipleri gerçekleştirdi. Polisle birlikte gelen icra memurlarının, otelde baza, yatak ve mini dolaplara haciz koyduğu kaydedildi.

OTELİN BİLGİSAYARLARINA EL KONULDU

Hayata geçiremediği onlarca proje ile binlerce insanı mağdur eden Fadıl Akgündüz'ün Aydın Didim'deki Caprice Termal Otel'ine haciz geldi. Otelin bilgisayarlarına el konuldu, tatil ve dinlenme için otele gelen müşterilerin yatakları toplandı. Oteldeki haciz işlemi devam ediyor. Caprice Gold ve Caprice Maldivler projesi ile binlerce insanı mağdur eden Fadıl Akgündüz'ün Aydın Didim'deki Caprice Termal Oteli'ne haciz geldi. Oteldeki bilgisayarları toplayan haciz memurları daha sonra müşterilerin odalarındaki yatakları almaya başladı. Kapıya dayanan nakliye araçları ile haciz konulan eşyalar taşınmaya devam ediyor.

OTELDEKİ MÜŞTERİLER TEDİRGİN

Bayramdan sonra dinlenmek ve tatil yapmak için Caprice Termal Otel'e giden müşteriler hayal kırıklığı yaşadı. Giriş kattan başlayan haciz işlemi üst katlara kadar devam edeceği öğrenildi. Alt katlardaki eşyaları alınan müşteriler ortada kalırken üst katta kalan müşteriler ise odalarındaki eşyaların alınmasından endişeli. Haciz memurlarına kendilerinin durumunun ne olacağını soran tatilciler, otel yönetimine yönlendiriliyor. Ancak otel yönetimi de açıklama yapmıyor.

MALDİVLER PROJESİNDE 60 BİN KİŞİ DOLANDIRILDI

'Maldivlerde erkek kadın ayrı tatil projesi' sloganı ile 60 bin kişiden para toplayan Fadıl Akgündüz'ün proje için ödeme yapmadığı ortaya çıkmıştı. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Caprice Gold Maldivler reklamlarından dolayı Akgündüz'e 50 bin lira cezası kesmişti.

OCAK AYINDA 300 ÇALIŞAN İŞTEN ATILMIŞTI

Mali krizdeki Akgündüz'ün Didim'deki Caprice Otel'de, Ocak ayında 300'e yakın otel çalışanını tazminat ödemeden işten çıkardığı ortaya çıkmıştı. İşçiler, olayı yargıya taşırken dava açan ve ismini vermek istemeyen bir işçi, "Bize başka bir seçenek bırakmadı. Bunca zamandır yaşanan hukuksuzlukların incelenmesi ve kıdem tazminatlarımızı almak için davalarımızı açtık. Fadıl Akgündüz'e karşı direnişimiz devam edecek." demişti.

CEZA KORKUSUYLA ŞİRKETLERİ DEVRETTİ

Caprice Gold Otel projesi ile 1 milyar liralık cezadan ve mağdurların açacağı davalardan korkan Akgündüz'ün, 258 milyon lira değerindeki Caprice Didim Otel ile 52 villa ve Milas'taki 300 milyon liralık 119 dönüm arsayı yeğeninin şirketine devrettiği ortaya çıkmıştı.

MAĞDURLAR DERNEK KURDU

Caprice Yatırımcıları Derneği (CYD) üyeleri, vaat ettiği projelerle binlerce kişiyi dolandıran Fadıl Akgündüz hakkında suç duyurusunda bulundu. Dernek başkanı Doğan Bakırcı, Akgündüz'ün, hiçbir projesini tamamlamamasına ve on binlerce kişiyi dolandırılmasına rağmen hala yeni projelerle ortaya çıkıp insanlardan para topladığını belirtmişti. Bakırcı, Akgündüz'ün projelerine kanmamaları konusunda vatandaşları uyarmıştı.

7 HAZİRAN SEÇİMLERİNDE DE VAATLERDE BULUNDU

25. dönem milletvekili seçimlerinde Siirt'ten bağımsız aday olan Mehmet Fadıl Akgündüz, seçim kampanyasında yine vaatlerde bulunmuştu. Akgündüz, her aileden en az bir kişiye iş, 48 bin kişiye yan sektörde çalıştırma garantisi vermişti. Daha da illeri giden Akgündüz otomobil üretip, bu otomobilden Siirtlilere maliyetine vereceğini, ayrıca Capris Gold'da yarı fiyatına konaklayacağını söylemişti. Seçimlerde büyük hayal kırıklığı yaşayan Akgündüz sadece 209 oy aldı.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Fadıl Akgündüz Termal Aydın Didim Turizm Turizm Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (3)

General Rahm Tak:

sayın cumhurbaşkanı çıkıp aldatılmışız der konu kapanır

4
6
yanıtYanıtla
SÜLÜ:

TAM BANKER BILO, MERAK ETMEYIN YINE CIKAR ORTAYA :::

5
1
yanıtYanıtla
ali veliMobil-ANDROID:

Türkiye sahtekar ve dolandırıcı cenneti bunları cezasız birakanlarin Allah belasını versin

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title