Haberler

Facebook'ta Tanıştığı 14 Yaşındaki Kıza Odunlukta Tecavüz Etti

Güncelleme:

Adana'da, Facebook'ta tanışıp arkadaş olduğu 14 yaşındaki kız çocuğuna evlerindeki odunlukta tecavüz eden zanlı, tutuklandı.

Adana'da, sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta tanışıp arkadaş olduğu 14 yaşındaki kıza odunlukta tecavüz ettiği öne sürülen zanlı, tutuklandı. Zanlı, savunmasında tecavüzü reddetti, "Rızasıyla birlikte olduk." dedi.

ANNE-BABASI BOŞANDI, KIZ ÇOCUĞUNU TEYZESİ YANINA ALDI

Edinilen bilgiye göre, 14 yaşındaki kız çocuğu M.İ.A.'nın anne ve babası şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandı. İddiaya göre, anne kızına bakamayınca teyzesi kız çocuğunu yanına aldı.

FACEBOOK'TA TANIŞTILAR, ODUNLUKTA TECAVÜZ ETTİ

Bu arada M.İ.A. mahalleden Ferman S. (23) ile sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta tanışarak arkadaş oldu. M.İ.A. teyzesi İzmir'e gittiği sırada Ferman S. ile buluştu.

Ferman S. kız çocuğunu evlerinin damındaki odunluğa götürüp burada tecavüz etti.

TECAVÜZÜ REHBER ÖĞRETMENE ANLATTI

Daha sonra da kız çocuğu evine geldi. Teyzesi ise İzmir dönüşünde yeğeninde bir tuhaflık olduğunu fark etti. Ancak kız çocuğu durumu teyzesine anlatmadı. Daha sonra rehberlik öğretmeni de kız çocuğunda bir değişiklik olduğunu düşünerek yanına çağırdı. Kız çocuğu yaşadığı tecavüz olayını öğretmenine bir bir anlattı. Bunun üzerine öğretmen olayı polise bildirdi.

TECAVÜZÜ REDDETTİ, "RIZASIYLA BİRLİKTE OLDUK" DEDİ

Polis ise Ferman S'yi gözaltına aldı. Zanlının savunmasında, kız çocuğuyla arkadaş olduğunu doğrulayıp tecavüz etmediğini, kızın kendi rızasıyla birlikte olduğunu söylediği öğrenildi. Sorgusu tamamlanarak adliyeye sevk edilen Ferman S., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kız ise devlet korumasına alınarak psikolojik destek verilmeye başlandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Facebook İzmir Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (203)

kerimmobilWeb@haberler.com:

Kurtlerden uzak durcan Coban Kultur yok cahiller toplulugu

24
22
yanıtYanıtla
Göktuğ UzermobilWeb@haberler.com:

Güzel adanamızı suçlamak yanlıştır orda nice ahlaklı çalışkan türklerde vardır ama bu ülkeyi batıran ve çirkinleştiren diğerleridir

19
26
yanıtYanıtla
LAZ KİZİmobilWeb@haberler.com:

Oylar HDP diyorum. Pislikler son bulsun.

20
23
yanıtYanıtla
KÜRTÇÜ AŞKMobil-IOS:

MHP nin kalesi Adana başka ne diyebilirim Binlerce örnek mecburen bu ülkücülere üye olup onların bu kadınlara karşı barbarlığının sebebini açığa çıkartmamız gerekir

9
31
yanıtYanıtla
DrMobil-IOS:

Oylar HDP'ye pislikler gitsin diyen kişiye mesajım; Bi kere HDP kendisi pisliktir, pislikleri nasıl temizleyecek çok merak ediyorum. Birde LAZ KIZI yazmışsın. Karadenizden 1 tanesi HDP verirse ben hiç bi şey anlamam. Adını doğru yaz aptal herif.

7
28
yanıtYanıtla
dilamobilWeb@haberler.com:

Oha 14 yaşındaki kız gider 23 yaşındaki erkekle buluşur Ee kız da kaşınmış

21
13
yanıtYanıtla
Kaya Mobil-IOS:

hdp yi sandığa gömeceğiz

19
15
yanıtYanıtla
EssMobil-IOS:

Her haberin altına oylar hdp ye yazmayın artık mide bulandırıyorsunuz ya .bir de laz kızı yazmış utanmadan .

26
8
yanıtYanıtla
Mimar Mobil-IOS:

Eeee olacagı buydu sakallı dın tuccarları cıkıp fetva yayınlarsa 6 yasındakı kızlarla evlenılebılır derlerse sonuc bunun gibi olaylar. Asıl onu savunan kişiler kızlarını 6 yasındayken evlendirsinler fiyecegim ama zavallı cocukların ne gunahı var. O orumcek beyınlılerı temızlemek lazım

14
18
yanıtYanıtla
kürt-ypg:

adana adana terbiyesiz şehir

27
5
yanıtYanıtla
Tüm 203 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title