Haberler

Facebook'ta Okulla İlgili Görüntü Paylaşan Öğrenci Disipline Gidecek

Güncelleme:

Okulda çekilen görüntü ve fotoğrafları sosyal medyada paylaşan öğrenci, disipline sevk edilecek. Sosyal medyadan iftira atan, sarkıntılık yapan, paylaşan uzaklaştırılacak.

Okullara Facebook yasakları getirildi. Yeni kriterlere uyulmadığı taktirde öğrencilein başı yanacak.

30 GÜNÜ GEÇEN SINIFTA KALACAK

Devamsızlık nedeniyle sınıfta kalma süresi 45 günden 30'a indi. Devamsızlık süresi özürsüz 10 günü, toplamda 30 günü aşan öğrenciler, ders puanları ne olursa olsun başarısız sayılacak. Raporlu olarak 60 gün devamsızlık yapılabilecek.

'MİLLİ DEĞERLER' KRİTERİ

Milli ve manevi değerlerin yanı sıra genel ahlak ve adaba uygun olmayan, yanlış algı oluşturabilecek tutum ve davranışlarda bulunmak da okuldan uzaklaştırma nedeni olarak sayıldı.

'BÖLÜCÜ MESAJ' ATAN ATILACAK

Sosyal medya yoluyla; bölücü, yıkıcı, ahlak dışı ve şiddeti özendiren sesli, sözlü, yazılı ve görüntülü içerikler oluşturmak, bunları çoğaltmak, yaymak ve ticaretini yapan öğrencilere ise okuldan atılma cezası verilecek. Atılan dönemeyecek.

NAKİLLER AYLIK YAPILACAK

Eski yönetmeliğe göre haftalık yapılan nakiller artık aylık yapılacak. Okullar, ayın son iş gününde velilerin bir ay boyunca yaptığı nakil başvurularının listesini yayımlayacak.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Facebook Anne Çocuk Teknoloji Yaşam Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500

Yorumlar (19)

ÉRKÂÂÂNNNmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Öğrenci kafasını tahta ile silgi yapıp silen müdürü verdik diye disiplin gelecekte ben bu adaletin...

12
13
yanıtYanıtla
TEKİN:

Öğrenci işadamı mıdır i okula telefonla gelebiliyor. Öğrenciye bu hakkı vermenin izahı nedir? Bu kadar ahmak bir milletin dünyada başka örneğinin olduğunu zannetmiyorum

15
8
yanıtYanıtla
cap cup:

çare erken seçim çare ak parti. . .

14
7
yanıtYanıtla
GoksunmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Sacma Sacma Konusup Durmayin Haber Ne Yorumlar Ne Yok Parti Yok Kurt Turk Kendinize Gelin Evlatlarimizdan Bahsediliyor.. Az Bile Olmus Dogrusu Cinsel İcerikli Konusmalar Asklar Meskler İlkokula Kadar İndi. Cocuk Yetistirenlerin Allah Yardimcisi Olsun.. Onune Gecilebilir İns Bi Nebze De Olsa

19
0
yanıtYanıtla
Osman NurimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Düşünebilen gençlik geçmiş olsun ya koyun olacaksın yada koyun yapılacaksın. Yazıklar olsun.

6
13
yanıtYanıtla
UTANIYORUM YETER:

ben eğitimin içindeyim bunların daha fazlasını öğretmen milleti yapıyor aklınızın ermeyeceği şeyler hemde öğretmen yaparsa amenna çocuk yaparsa suçlu öylemi ben bu adalete ne diyeyim ya balık baştan kokuyor ama baştakilerin burunları tıkalı

7
10
yanıtYanıtla
CENGİZ:

SÜÜÜÜPEEERRR OLMUŞ. ELLERİNE SAĞLAIK. NE O ÖYLE HER ÇOCUĞUN ELİNDE LÜX TELEFONLAR. FCE DE GRUPLAŞMALR KÜFÜRLER KAVGALAR DEDİKODULAR İFTİRALAR ÖĞRETMEN VE SINIF PAYLAŞIMLARI.

13
2
yanıtYanıtla
ekremmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ogrenci ogrenci gibi olmali baska seylerle ugrasirsa bir yaptirimi olmali yok ben bunlari kabul etmiyorum diyorsa kendu bilecegi bir sey tabiki,de sonuclarina katlanmasi lazim

13
0
yanıtYanıtla
rojbaş21:

bu kurallar biz Kürt halkına ve Kürt öğrencilerine işlemiz

0
12
yanıtYanıtla
...................:

Öğrenciler dr öğrenci gibi davransın. öğrenci misiniz soytarı mısınız.

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title