Haberler

Facebook Kullanıcılarına Mükemmel Bir Çalışma Sundu

Facebook çok güzel bir çalışma sundu kullanıcılarına, Son günlerde Facebook'ta herkesin özel videolarından başka bir şey göremez olduk. Bu videoların azalarak biteceğini umarken Facebook'tan memnuniyetsiz kullanıcıları memnun eden bir açıklama geldi.

Facebook çok güzel bir çalışma sundu kullanıcılarına, Son günlerde Facebook'ta herkesin özel videolarından başka bir şey göremez olduk. Bu videoların azalarak biteceğini umarken Facebook'tan memnuniyetsiz kullanıcıları memnun eden bir açıklama geldi. Sosyal ağın 10'uncu yılı şerefine hazırlanan Look Back uygulamasının, paylaştığınız içerikleri belli bir algoritmayla derleyerek oluşturduğu videolara düzenleme seçeneği geliyor. Bu sayede beğenmediğiniz paylaşımları, eski sevgilinizle olan fotoğrafları ve bu "özel" videoda olmasını istemediğiniz her şeyi çıkarabileceksiniz.

>273087_facebook_look_back_591w

Look Back uygulaması kullanıma açıldığında düzenleme seçeneği de sunulmak istenmiş ancak geliştirme süreci beklenenden biraz uzun sürdüğü için servis mevcut haliyle açılmış. Facebook'un gelen onlarca "düzenleme imkanı" isteğine karşı yanıtı ise olumlu. Yakın bir zamanda aktif olacak düzenleme seçeneği ile kullanıcılar videoları içindeki "an"lardan istediklerini değiştirebilecek ve isterlerse yayınladıkları videoyu güncelleyebilecek. Kesin tarih verilmiş değil ancak uzun süre beklemeye kimsenin tahammülü olmayacağı da malum.

Hala kendinize özel videonuzu görmediyseniz >facebook.com/lookback adresini ziyaret etmeniz yeterli.

Kaynak: TeknoApsis.com / Teknoloji

Facebook Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title