Haberler

Facebook: Dünyanın Her Yerinden İnsanları İşe Alıyoruz

Güncelleme:

Facebook Tasarım Programı Müdürü Michelle Morrison, Facebook'ta çalışmanın imkansız olmadığını, dünyayı daha iyi bir yere getirmek isteyen herkesle çalışmak istediklerini belirtti.

Facebook Tasarım Programı Müdürü Michelle Morrison, Facebook'ta çalışmanın imkansız olmadığını, herkesin başvurabileceğini söyledi.

"FACEBOOK'TA ŞİRKETİNİZ İÇİN SAYFA AÇILMASI ÇOK ÖNEMLİ"

Facebook'ta bir kişi bir şirketi beğendiği zaman tüm arkadaşlarının onu gördüğünü hatırlatan Morrison, "İster Türkiye'de, ister Jamaika'da isterseniz Meksika'da olun, Facebook'ta şirketiniz için bir sayfa açılması ve o listeye girilmesi çok önemli. Bu küresel bir yaklaşım." değerlendirmesinde bulundu.

Facebook'u en çok kullananların ABD'de olduğunu, onun dışında Kosta Rika ve Endonezya gibi ülkelerde de büyüdüklerini belirterten Morrison, en büyük trendin ise cep telefonları ve yüksek kaliteli internet olduğuna işaret etti.

"TASARIM, TÜRKİYE'DE BÜYÜYEN ALANLARDAN BİRİ"

Facebook Tasarım Programı Müdürü Michelle Morrison, Facebook'un DNA'sında işe ve iş görüşmesine insanların olduğu gibi gelmesi olduğunu kaydetti.

Michelle Morrison, Facebook'ta iş görüşmesine gelenlerin açık ve dürüst konuşması, kim olduğunu ve değerlerini söylemesi gerektiğini vurgulayarak, "Dünyayı daha iyi bir hale getirmek için çabalayan insanlarla çalışmak istiyoruz." diye konuştu.

"GELECEĞİN TEKNOLOJİSİNE ÖNCÜLÜK YAPIYORUZ"

Morrison sözlerine şöyle devam etti:

"Müşterilerimiz için bir değer yarattığımız, bireysel ve şirket paylaşımlarınız sürdüğü sürece biz de büyümeye devam edeceğiz. Instagram ile Twitter kullanılmadan önce ve sonrasında da Facebook platformu büyümeye devam ediyor, topluluğu giderek genişliyor. Bizim bağlantı sunma şeklimiz de değişiyor. Geleceğin teknolojilerine öncülük ediyoruz. Facebook gibi sürekli insanları birbirine bağlayan teknolojileri lanse etmeye devam edeceğiz. Dünyanın her yerinden insanları işe alıyoruz. Tüm dünyada 16 ofisimiz var. Herhangi bir Türk tasarımcı Facebook için çalışmak istiyorsa en uygun ofisi bulup başvuru yapabilir. Kendi alanınızda en iyi tasarımcı olmanız lazım. Aynı zamanda ürün ve iletişimi de çok iyi bilmeniz lazım. Facebook'ta ilgilendiğiniz alanlardan birinde şansınız olur. Tasarım, Türkiye'de büyüyen alanlardan biri. Türkiye'de tasarım alanını yavaş yavaş büyüterek geliştiriyoruz. Facebook'ta çalışmak imkansız değil herkes başvurabilir."

Kaynak: AA / Ekonomi

Facebook Jamaika Türkiye Teknoloji Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title