Haberler

Facebook'a Silinen Mesaj Özelliği Geliyor

Güncelleme:

Facebook Messenger'a yeni özellikler ekleniyor. Facebook Messenger'da kendini imha eden mesaj özelliği test edilmeye başlandı.

Facebook Messenger yeni özelliklerle karşımıza çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde grup araması özelliğini aktif eden Facebook Messenger'a geçtiğimiz aylarda ise " kendini imha eden" mesaj özelliğinin ekleneceği ortaya çıkmıştı.

FACEBOOK TEST ETMEYE BAŞLADI

Facebook Messenger'da bu özellik test edilmeye başlanmış bile.@iOSAppChanges isimli Twitter hesabından paylaşılan görsellere göre bu özellik, 68.0 numaralı Facebook Messenger iOS sürümünü kullanan bazı kullanıcılara sunuldu.

MESAJ SÜRESİNİ BELİRLEYEBİLECEKSİNİZ

Öte yandan kullanıcılar bu özelliğin herkese sunulmasıyla birlikte atacakları mesajın süresini dakika, gün, ay hatta yıl olarak belirleyebilecekler. Süre dolduğunda ise bu mesaj kendisini otomatik olarak imha edecek.

'GİZLİ MESAJLAŞMA' ÖZELLİĞİ DE YOLDA

Ayrıca Facebook Messenger'a yakında "gizli mesajlaşma" özelliğinin de ekleneceğini belirtelim. Geçtiğimiz Mart ayında gün yüzüne çıkan bu özelliğin henüz detayları ise bilinmiyor. Ancak muhtemelen bu özellikle birlikte mesajlaşma uçtan uca şifrelenebilecek.Bu özelliklerin kısa bir süre sonra iOS ve Android kullanıcılarına sunulmasını bekliyoruz.

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Facebook Messenger Teknoloji Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title