Haberler

Faber-Castell, Çocuklar için Öğretmenlerle El Ele Verdi

Güncelleme:

Faber-Castell'in düzenlediği 'Yaratıcı Çocuk, Yaratıcı Beyin' seminerleri devam ediyor.

'Yüksek kaliteli, güvenilir ürünler' anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Faber-Castell, 2012 yılında hayata geçirdiği 'Yaratıcı Çocuk, Yaratıcı Beyin' projesine 2014 yılında da devam ediyor. Seminerlerin bu yılki ilk ayağı Gebze'de gerçekleşti.

Dünyaca ünlü yazım, işaretleme ve boyama gereçleri firması Faber-Castell, 2012 yılında başlattığı 'Yaratıcı Çocuk, Yaratıcı Beyin' seminer dizisine devam ediyor. Öğretmenlerin kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ve çocukların yaratıcılıklarını geliştirirken nelere dikkat etmeleri gerektiği anlatılan seminerlerin bu yılki ilk konusu "Yaratıcı düşünce" oldu.

Çocukların gelişim ve eğitimine büyük önem veren ve bu konuda projeler geliştiren Faber-Castell, 2014 yılındaki ilk seminerini 12 Nisan Cumartesi günü, Gebze Holiday Inn'de gerçekleştirdi. Maltepe Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Gülçin Karadeniz "Yaratıcı Düşünce" konulu sunumunun ardından, çeşitli resim tekniklerinden uygulamalar gerçekleştirerek öğretmenlere "Yaratıcı Düşünceyi Geliştiren Etkinlik Örneklerini" anlattı.

Yaratıcılık nedir, neden farklı düşünmeliyiz ve yaratıcılığı geliştirmek için neler yapılması gerektiğinin anlatıldığı seminerde, ilçelere bağlı devlet okulu ve özel okullardan 100 sayıda ilkokul, anaokulu ve resim öğretmeni eğitim aldı. Seminer sonrası katılımcılara, Gebze İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yavuz Coşkun tarafından katılım sertifikası takdim edildi.

"Yaratıcı Çocuk Yaratıcı Beyin" seminerleri Ankara, İzmir ve Ordu illerinde olmak üzere devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gebze Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title