Haberler

    F.bahçe 5'te 5 Yaptı Durdurulamıyor

    Fenerbahçe Turkish Airlines Euroleague E Grubu 5. Hafta maçında Hırvatistan ekibi KK Cedevi ta ile karşı karşıya geldi.

    Fenerbahçe Turkish Airlines Euroleague E Grubu 5. Hafta maçında Hırvatistan ekibi KK Cedevi ta ile karşı karşıya geldi.

    Ülker Sports Arena'da oynana karşılaşmaya hızlı başlayan taraf temsilcimiz Fenerbahçe oldu. Sarı-lacivertliler ilk çeyreği 15 sayı farkla 27-12 önde geçti.

    İkinci çeyrekte de oyunun üstünlüğünü devam ettiren Fenerbahçe devreye 40-33 önde geçerek ikinci yarıya avantajlı bir skorla başlama hakkı kazandı.

    Üçüncü çeyrekte Hırvat ekibi farkı giderek azalttı. Çeyrek sonlarına doğru mücadele başa baş devam ederken, temsilcimiz Fenerbahçe final periyoduna 1 sayı farkla 62-61 önde girdi.

    Maçın son çeyreğinde Fenerbahçe yeniden oyunun kortrolünü eline alı ve farkı yeniden giderek açmaya başladı. Mücadelenin son anlarında farkı yeniden açan temsilcimiz karşılaşmadan 13 sayı farkla 86-73 galip ayrıldı.

    Temsilcimiz bu galibiyetle Turkish Airlines Euroleague E Grubu'nda 5'te 5 yaptı ve liderliğini sürdürdü. Fenerbahçe ayrıca sahasında oynadığı son 15 Euroleague maçını da kazanmış oldu. Hırvatistan ekibi KK Cedevita ise grupta 3. sırada yer aldı.

    Fenerbahçe'de 4 oyuncu çift haneli sayılara ulaşırken, Luigi Dotome 19 sayıyla maçın en skorer oyucusu oldu ve aynı zamanda MVP seçildi. KK Cedevita ise James White ve Miro Bilan13 er sayıyla oynadı

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Hırvatistan Fenerbahçe Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title