Haberler

F-16'lar Vurdu, Komandolar Süpürme Operasyonu Başlattı

Güncelleme:

Dağlıca ve Uludere bölgesinde teröristlere karşı son zamanların en kapsamlı operasyonları yapılıyor. Operasyonda F-16'lar havadan vuruyor, komandolar ise karadan süpürme operasyonu yapıyor.

Dağlıca ve Uludere'de PKK'lı teröristlere yönelik son zamanların en kapsamlı operasyonu yapılıyor. 10 F-16'nın katıldığı hava harekatında PKK hedefleri vuruldu. Komandolar da karadan süpürme operasyonu yapıyor.

KAÇIŞ NOKTALARI HEDEF ALINDI

Terör örgütüne yönelik 24 Temmuz'da başlayan operasyonlar aralıksız devam ediyor. Yenişafak'ın haberine göre, Kuzey Irak'ta PKK hedeflerine yönelik hava harekatlarına hız veren Türk Silahlı Kuvvetleri, dün uzun bir aranın ardından yurt içindeki terör hedeflerini havadan vurdu. Çok sayıda jetin katıldığı hava harekatında örgütün kaçış noktası üzerinde bulunan hedefler imha edildi.

DAĞLICA VE ULUDERE'DEKİ HEDEFLER VURULDU

Genelkurmay Başkanlığı tarafından, Hakkari'nin Dağlıca bölgesi ile Şırnak'ın Uludere ilçesi güney kırsalında belirlenen bölücü terör örgütü hedeflerine iki ayrı hava harekatı düzenlendiği bildirildi. Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, dün 06.35 ile 07.00 saatleri arasında alınan bir istihbarat üzerine Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde tespit edilen terör örgütü PKK hedefleri, Hava Kuvvetleri unsurlarınca vuruldu.

Dört F16 savaş uçağının katıldığı hava harekatında belirlenen hedefler tam isabetle vurularak imha edildi. Ayrıca, 10.35 ile 11.40 saatleri arasında alınan başka bir istihbaratın değerlendirilmesi sonucunda tespit edilen Şırnak'ın Uludere ilçesi güney kırsalındaki bölücü terör örgütü hedeflerine de hava harekatı düzenlendi. Altı F16 savaş uçağının katıldığı harekatta belirlenen tüm hedefler tam isabetle vuruldu. Harekatları başarıyla gerçekleştiren uçaklar üslerine döndü.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Uludere Dağlıca Irak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (90)

Doçent:

mehmetciklerimize bravo. PKK itlerini yok edin. Hükümetimize hep destek tam destek. . .

67
3
yanıtYanıtla
Selim Salimoğlu:

Bravo, Allah Türk Silahlı güçlerimizi korusun, lütfen hainlere acımayın.

49
9
yanıtYanıtla
RTE:

İNLERİNE GİRECEZ İNLERİNE İHANETİN BEDELİNİ ÖDETECEM

49
4
yanıtYanıtla
kürt ismet:

askerlerimizin ve emniyet kuvvetlerinin alnından öpüyorum

38
14
yanıtYanıtla
ZORA4:

Trol coşturma haberi . Yürüyün kim tutar sizi . :) 35 Yıldır aynı haberler :)

7
41
yanıtYanıtla
yasin:

35 yıldır devlet kuracaktını kurtlerı öyle kandırmıyormusunuz hanı nerde devlet en azın dan sıze kurdurmadık buda sıze dert olsun ezıkler.

yanıt5
yanıt1
pillow fighter:

güzeeeel :)) bozkurtlar heval avına çıkmışlar, avlayın hepsini, canlı bırakmayın!

40
4
yanıtYanıtla
diriliş:

Kırk yıldır siz ne yaptınız hainler elinizde bir karış toprakmı var maçanız yese tuzak kurup alçakça savaşmassınız fare gibi mağaralarda saklanmazsınız etekle fistanla olmuyor bu işler asıl siz anlamamışsınız kırk yıldır bu ülkenin bölünemeyeceğini.

24
18
yanıtYanıtla
yozgat-sinop :

bu filmi bir yerden izlemistim senaryo cok pis kokuyor tc nin son cirpinislari gibi geldi bu oyunlar. . . . piskolojik debrasyon olmali bu filmin adi kan icmeyi seven akp nin son numaralari.

9
29
yanıtYanıtla
DAVUT:

SURİYE DE DE BÖYLE BAŞLAMIŞTI . TANKLAR GİRDİ UÇAK LAR DA BOMBALAMA YA BAŞLADI İÇ SAVAŞ A DÖNDÜ. TÜRKİYE DE MEZHEP VE IRK SAVAŞI BİR KIVILCIMA BAKAR.

7
30
yanıtYanıtla
Tüm 90 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title