Haberler

Ezra + Tuba İle Intel'in "Kelebek Elbise" Davetine Büyük İlgi

Güncelleme:

Ünlü moda tasarımcıları Ezra + Tuba ve teknoloji devi Intel, dünya çapında ses getiren Kelebek Elbise'yi Morini İstanbul'da gerçekleşen çok özel bir davetle İstanbul'da tanıttılar.

Intel'in uluslararası kampanyasının yüzü olan ve üzerindeki Intel Edison çipler sayesinde geleceğin teknolojik giysilerine iyi bir örnek oluşturan elbiseye davetliler büyük ilgi gösterdi.

Fütüristik çizgileri ve çağdaş yorumları ile Türk modasını uluslararası platforma taşıyan Ezra + Tuba tarafından Intel Türkiye Ar-Ge Merkezi işbirliği ile tasarlanan ve Intel Edison platformu ile akıllı hale getirilen Kelebek Elbise "Butterfly Dress", Morini'de düzenlenen özel bir davetle tanıtıldı.

Geleceğin modasından izler taşıyor

Büyük bir başarıya imza atarak Intel'in tüm dünyada yürüttüğü reklam kampanyasının yüzü haline gelen Kelebek Elbise, üzerinde yer alan Intel Edison platformu sayesinde karşısında bulunan kişinin hareketlerini algılıyor. Üzerindeki kelebekler özel teknoloji sayesinde hareket ediyor veya uçuşuyor. Geleceğin teknolojik giysilerine iyi bir örnek oluşturan elbise davetine katılan Ayşe Tolga, Esin Övet, Ayşe Kucuroğlu, Gonca Vuslateri, Atilla Özdemiroğlu, Begüm Kütük, Hande Sezer Pekşan, Nuray Fenercioğlu, Burcu Ziyal gibi sanat, moda ve cemiyet hayatından ünlü isimler büyük ilgi gösterdi.

Ezra + Tuba ile Intel Türkiye'nin Genel Müdürü Burak Aydın tarafından tanıtılan elbise Türk tasarımcılarının ve mühendislerinin gücünü ve yaratıcılığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Edison Intel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title