Haberler

Eyyübiye Kırsalında Çalışmalar Sürüyor

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçe Belediyesi kırsal kesimlere yönelik çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçe Belediye Başkanı Mehmet Ekinci şehir merkezine yaklaşık 60 km uzaklıkta bulunan Büyük Otluca mahallesinde yapımı devam eden taziye evini ziyaret etti.

Ekinci, ziyaretinde "Gerek sıfırdan olsun gerekse de yapımı devam eden taziye evlerini bir bir hizmete sunmaya başlıyoruz" dedi.

Kırsal bölgelerde hizmetlerini sürdüren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ilçe sınırları içerisinde bulunan ücra noktalardan biri olan Büyük Otluca mahallesinde yapımı devam eden taziye evini ziyaret etti. Başkan Ekinci aynı zamanda köylülerle bir araya gelip sorunları yerinde dinledi.
İlçe sınırları içerisinde bulunan mahalle ve ihtiyaç duyulan alanlarda gerek sıfırdan yapımına başlanılan gerekse de inşaatı devam eden taziye evlerinin bir bir hizmete sunulmasına yönelik çalışmalar devam ediyor. Taziye evi yapımı ve desteklenmesi uygulaması vatandaşların da takdirini kazanırken, sosyal belediyecilik uygulamasının bir gereksinimi olarak gördükleri taziye evlerinin kısa sürede hizmete girdiğini ve gireceğini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, çalışmaların tüm hızıyla devam edeceğini belirtti.

EKİNCİ: BU TARZ TAZİYE EVLERİNİN YAPIMINA DEVAM EDECEĞİZ

'Her Mahalleye Bir Taziye Evi' uygulamasının bir parçası olan Büyük Otluca mahallesindeki taziye evi çalışmalarını da yerinde inceleyen ve eksikliklerin kısa sürede tamamlanacağını belirten Ekinci şunları söyledi: "Tek Tek Dağlarındaki Büyük Otluca mahallesindeyiz. Buradaki mahalle sakinlerinin kendi imkânlarıyla temelini attıkları ve bu duruma getirdikleri taziye evleri var. Bundan sonraki kısımla ilgili özellikle ince sıva, içerisinin döşenmesi ve diğer eksikliklerle ilgili bizler devreye giriyoruz. Burada özellikle bir nevi çok amaçlı salon şeklinde de kullanılacak olan ve köylünün ortak kullanımına sunulmak üzere bu tarz taziye evlerine desteklerimiz sürüyor. Bazıları kendi imkânlarıyla yapmışlar. Bazıları da sıfırdan bizler başlıyoruz. Ama gerek şehir içerisinde gerekse de kırsalda her mahalleye, ihtiyaç olan her yere bu tarz taziye evlerinin yapımına devam edeceğiz."
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title