Haberler

Eyyübiye'de Altyapısı Tamamlanan Bölgeler Şimdi De Asfaltlanıyor

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde altyapısı tamamlanan bölgelerde şimdi de asfaltlama çalışmaları başladı.

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler belirlenen program dâhilinde yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Ekiplerin son adresi ise Onikiler Mahallesi oldu. Vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda asfalt yolda söküm işlemi gerçekleştiren ekipler, yine talep doğrultusunda kilitli beton parke taşı döşeme işlemine başladı.

Bir gün süren asfalt söküm işleminin ardından yolda kilitli beton parke taşı döşeme işlemine başlayan ekipler, yıl sonuna kadar ilçe merkezi ve kırsalda bozuk yol bırakmamayı hedefliyor. Onikiler Mahallesi 3010 sokakta devam eden kilitli beton parke taşı döşeme işleminin kısa bir sürede tamamlanacağı belirtildi.

Devam eden çalışmalarla ilgili açıklama yapan Onikiler Mahalle Muhtarı Ali Doğan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye ve belediye çalışanlarına teşekkür etti. Muhtar Doğan, "16 yıllık muhtarlığım süresince gece saatlerinde çalışmaları ilk kez Başkan Ekinci sayesinde gördük ve mahallemiz adına kendisine teşekkür ediyorum. Sokaklarımız 10 yıldır hiç hizmet görmedi. Kilit parke taşlarının gerçekten de büyük sıkıntı olduğunu biliyoruz. Buradan Sayın Belediye başkanımız Mehmet Ekinci'ye ifade ettiğimiz gibi sağ olsun ekibine talimat vererek hemen hizmete başladı. Bu hizmetlerin devamını hep birlikte göreceğiz. Onikiler Mahallesi her zaman Sayın Mehmet Ekinci'nin yanında olacaktır. Bunun yanı sıra Başkanımızın da açıkladığı gibi Onikiler Mahallesi'nde Eyyübiye'nin ilk kentsel dönüşümü bu bölgede olacaktır. Ramazan bayramından hemen sonra ilk müjdeyi hemen vereceğiz" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title