Haberler

Eyyübiye Belediyesi, Gençlik Spor'a Sponsor Oldu

Güncelleme:

Eyyübiye Belediyesi, Bölgesel Basketbol Ligi'nde Şanlıurfa'yı temsil eden Şanlıurfa Basketbol Gençlik Spor Kulübü'ne sponsor oldu.

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçe Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, sponsorluk çalışmaları kapsamında Şanlıurfa Basketbol Gençlik Spor Kulübü teknik heyet ve basketbolcularıyla tanışma fırsatı buldu.

Yapılan sponsorluk anlaşmasına Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfa İl Gençlik Spor Müdürü Ertuğrul Yıldız, Basketbol Şanlıurfa İl Temsilcisi İsmail Mutlu'nun yanı sıra basketbol takımının teknik heyet ve basketbolcular da katıldılar.

Şanlıurfa Basketbol Gençlik Spor Kulübüne her türlü desteği vereceklerini açıklayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, "Genç basketbolcuların Şanlıurfa'yı en iyi şekilde temsil edeceklerine inandıklarını ve yeni kurulan bir Belediye olmalarına rağmen gençlerin hizmet noktası odağında yer alacaklarını; Gençlere hizmet götüren bu spor kulüplerimizin desteklenmesi ve sportif faaliyetler de bulunan bu takımların her zaman yanında yer almak, bizim olmazsa olmazlarımızın başında gelmektedir. Şanlıurfa Basketbol Gençlik Spor Kulübümüz, geçen hafta oynadığı maçta Sivas Basketbol takımını yenerek lige güzel bir giriş yapmış ve bundan sonraki maçlarda ise bizim Belediyemizin sponsorluğunda maçlara çıkarak lige devam edecektir. Bizim buradaki amacımız gençlere dokunarak, gençleri dinleyerek onlara hizmet ederek, onların yanlarında yer alan bir belediye olmaktır. Bu manada gençlerimizi güzel bir şekilde maçlara hazırlayan ve motive eden teknik heyet ve hocalarımıza teşekkür ediyorum. Şanlıurfa İl Gençlik ve Spor Müdürlüğünün gençlere yönelik yapmış oldukları çalışmaları yakından takip ediyor ve bu çalışmalar nedeniyle gençlerle bir araya gelmemize vesile oldukları için kendilerine teşekkür ediyorum. Eyyübiye Belediyesinin sportif faaliyetlere her zaman desteği olacak ve gerek salon sporları gerekse bireysel olarak spor yapan gençlerimize de sahip çıkacağız" ifadesini kullandı.

Özel bir mekânda yenilen yemekten sonra Şanlıurfa İl Gençlik Spor Müdürü Ertuğrul Yıldız, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye teşekkür ederek, Başkan Ekinci'nin her zaman spor ve sporcunun yanında yer alan bir Belediye Başkanı olduğunu ve bu durumdan çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

Toplantıya katılan Basketbol Şanlıurfa İl Temsilcisi İsmail Mutlu ve Şanlıurfa Basketbol Gençlik Spor Kulubü hocası Mehmet Emin Şeker'de kısa bir konuşma yaparak, Başkan Ekinci'ye teşekkür ettiler. Başkan Ekinci daha sonra, genç basketbolcularla tek tek görüşerek yapacakları maçlar için onlara başarılar diledi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Ertuğrul Yıldız İsmail Mutlu Şanlıurfa Yerel Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title