Haberler

Eyüp'te Gitar, Keman ve Ud Dersleri

Güncelleme:

Eyüp Belediyesi kültür sanat merkezlerinde düzenlenen geleneksel el sanatları ve müzik kursları büyük ilgi görüyor.

Belediye'nin Caferpaşa ve Sertarikzade Kültür Sanat merkezlerinde uzman eğitmenler tarafından birçok dalda eğitimler veriliyor.

Caferpaşa Kültür Sanat Merkezi'nde her haftasonu Cumartesi-Pazar günleri 09:30-19:00 saatleri arasında ve her hafta Salı günleri 19:00-21:00 saatleri arasında gitar ve keman dersleri veriliyor.

Ud dersleri kursları ise yine Eyüp Belediyesi Sertarikzade Kültür Sanat Merkezi'nde Perşembe akşamları 19:00-21:00 arasında yapılıyor.

Kültür sanat merkezlerindeki Gitar derslerini Serdar Somuncu, Keman derslerini Oktay Ünsal, Ney derslerini ise Hakan Alvan ve Serkan Kamacı veriyor.

Eyüp Belediyesi Caferpaşa ve Sertarikzade Kültür Sanat Merkezleri'nde verilen kurslar ve eğitmenleri ise şöyle:

Minyatür (Taner Alakuş, Leyla Kara), Tezhib (Mamure Öz), Ebru (Alparslan Babaoğlu), Hat (Sülüs) (Ali Toy), Hat (ta'lik) (Tahsin Kurt), Çini (Çiğdem Altaş), Tanbur (Özer Özel), Ney (Hakan Alvan, Serkan Kamacı), Kemençe (Aslıhan Eruzun Özel), Ud (Bekir Şahin Baloğlu), Bendir (Serdar Bişiren), Gitar (Serdar Somuncu), Keman (Oktay Ünsal), Resim (Serkan Çelik), Türk Müziği Repertuvarı (Hakan Alvan)

Kaynak: Bültenler / Güncel

Eyüp Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title