Haberler

Eyüp Belediyesi Ramazan Bereket Konvoyu Giresun'da

Güncelleme:

Giresunlu Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da İftara Katıldı

Yeşilpınar Mahallesi İftarına Büyük İlgi...

Eyüp Belediyesi bu sene Ramazan ayında Anadolu'da il ve ilçe iftar programları düzenliyor. Kastamonu ve ilçelerine uğrayan Eyüp Sultan Ramazan Bereket konvoyu, bu kez Giresun'a ulaştı. Giresun Bulancak iftarının ardından Giresun Merkez iftarı 14 Temmuz Pazartesi akşamı Giresun Valiliği önünde yapıldı. Eyüp Sultan'daki Açıkhava iftarı ise Yeşilpınar Mahallesi Köknar Sokak'ta yapıldı.

Giresunlu Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Giresun Valisi Hasan Karahan, Ak Parti Giresun İl Başkanı Hasan Aydın ve Giresunluların katıldığı Eyüp Belediyesi Giresun programı, Eyüp Yeşilpınar Mahallesi'nde de canlı olarak yayınlandı. Ağırlıklı olarak Giresunluların yaşadığı Yeşilpınar'daki iftar programı da Giresun Merkez'de led ekranlara yansıtıldı.

İftar programında iftar yemeğinin yanısıra Kuran-ı Kerim Tilaveti, Karagöz-Hacıvat gösterisi, Tasavvuf Müziği konseri, Sema gösterisi sunuldu..

Giresun'daki Eyüp Belediyesi İftar Programı'nda Giresun Valisi Hasan Karahan, Ak Parti Giresun İl Başkanı Hasan Aydın ve Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın konuşma yaptı.

Başkan Remzi Aydın, "Onbir Ayın Sultanı Ramazan'da Anadolumuzun bazı şehirlerinde iftar programları düzenliyoruz. 'Anadolu'dan Sılaya Gönül Köprüsü, Niyet Ettik, Paylaşmaya Geldik...' diyoruz siz değerli kardeşlerimize... Bizler bugün Giresun'da oruçlarımızı dualarla açıyoruz. Eyüp Yeşilpınar'daki hemşehrilerimiz de orada iftar yapıyor. Belki aramızda kilometreler olabilir ancak yüreklerimiz bir. Hepimiz, sevgi, kardeşlik, birlik, dayanışma duygularıyla Ramazan-ı Şerif'i kutluyoruz ülkemizde. Ben hem sizlere çok teşekkür ediyorum, hem de Yeşilpınar'daki hemşehrilerimize bu iftar davetimizi kırmayarak geldiğiniz için. Ayrıca Ramazan Bayramınızı da kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Eyüp Yeşilpınar'daki Açıkhava iftarına katılan Ak Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge ve Ak Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç da bir konuşma yaparak Ramazanın hayırlara vesile olmasını diledi. Hüseyin Bürge, Eyüp Sultan'daki Giresunluların sevgi ve selamlarını memleketlerindeki hemşehrilerine ileterek, herkesin Ramazan Bayramını kutladı. Eyüp Yeşilpınar Köknar Sokak'ta düzenlenen iftar yemeğine yaklaşık üç bin mahalle sakini katıldı.


Başkan Remzi Aydın, programın sonunda, Giresun'daki iftar programı için evsahipliği yapan Giresun protokolüne Eyüp Sultan minyatürü hediye etti. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Giresunlu hemşehrileriyle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Eyüp Sultan Remzi Aydın Yeşilpınar Ak Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title