Haberler

Eylem Yapan İşçiler PTT'nin Kokteyline 78 Saniyede Damga Vurdu

Güncelleme:

PTT'nin 174. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle düzenlenen kokteyline eylem yapan işçiler damga vurdu. Kokteyl alanına giren işçiler 78 saniye açıklama yapıp çıktılar

PTT'nin 174. Kuruluş yıl dönümü kokteyli bugün tarihi Sirkeci Postanesi'nin önünde yapıldı. Düzenlenen kokteyle İnşaat İşçileri Sendikası'nın yaptığı gösteri damgasını vurdu. Alana giren işçiler müziği durdu basın açıklaması yaptı ve bunların hepsi 78 saniye yaşandı.

MEMURLAR İSTİFLERİNİ BOZMADI

Postanenin önünde kokteyl düzenlenirken binanın hemen dışında bekleyen işçiler bir süre sonra kokteyl alanına girdi. İşçiler alana girdiğinde verilen yemekleri yiyen PTT memurları istiflerini bozmadı. Yemeklerini yemeye devam ettiler.

ÇALGILARI SUSTURDULAR

Kokteyl alanında çalan oyun havaları eşliğinde göbek atan memurlar ise eylemcileri görünce oynamayı durdurdu. Daha sonra eylemciler oyun havası çalan orgu susturdu.

78 SANİYE GEÇTİ

Ve ücretlerinin ödenmediği gerekçesiyle bir basın açıklaması yaptılar. Eylemcilerin kokteyl alanını basması ve alandan çıkmaları arasında sadece 78 saniyelik bir süre geçti.

BALONLARI PATLATTILAR

Eylemciler daha sonra postanenin önünde kokteyl için asılmış olan balonları patlatarak eylemlerini sonlandırdılar.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title