Haberler

Evsiz Adam Caminin Abdesthanesinde Ölü Bulundu

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde evsiz olduğu için cami avlusunda kalan 47 yaşındaki İsmail Demirli abdesthanede ölü bulundu.

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde evsiz olduğu için cami avlusunda kalan 47 yaşındaki İsmail Demirli abdesthanede ölü bulundu. Olay, İspat Cami Mahallesi Tabaklar Sokak üzerinde bulunan Tahta Camii'nde meydana geldi. Sabah saatlerinde camiye gelenler avluda bulunan abdesthanede bir kişinin yerde hareketsiz şekilde yüzüstü yattığını görerek polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri şahsın öldüğünü belirledi. Polis yaptığı incelemede cesedin evsiz olması nedeniyle cami bahçesinde kaldığı öğrenilen İsmail Demirli'ye ait olduğunu tespit etti. Demirli'nin cesedi, savcı ve polisin yaptığı incelemenin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. İsmail Demirli'nin geçirdiği kalp krizi sonucu öldüğü tahmin edilirken, polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title