Haberler

Evlilik Teklifini Reddeden Genç Kızı Öldürdü

Güncelleme:

Gümüşhane'de Tacettin Ş. isimli şahıs, evlilik teklifine olumsuz yanıt veren akrabası Nazlı Ş. isimli genç kızı tabancayla öldürdü.

Olay Seydibaba köyünde önceki gece meydana geldi. Daha önce evlenme isteğine olumsuz yanıt veren Nazlı Ş.'nin evine giden Tacettin Ş., genç kız ve ailesiyle tartıştı.

TABANCASINA SARILDI

Tartışmanın büyümesi üzerine Tacettin Ş., tabancasını çekerek genç kızı vurdu. Ağır yaralanan Nazlı Ş., Şiran Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Erzurum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

HAYATA VEDA ETTİ

Nazlı Ş. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tacettin Ş. olaydan sonra teslim olurken, soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

KELKİTLİ:

GÜMÜŞHANE OLDUĞUNA GÖRE BU AİLE ALEVİDİR VE ONLAR BAYILIR AKRABA ARASI EVLİLİĞE YETERKİ DIŞARI GİTMESİN KIZ,

4
14
yanıtYanıtla
erolzorlularerol@hotmail.com:

al sana KELKİTLİ denen bir yobaz daha. cehennem insanlar arasında ayrımcılık yapanlar için hazırlandı.

yanıt0
yanıt0
adanalı aleviultraslan433@hotmail.com:

gümüşhane de yüzde 75 rte aldı. . alevi bir yer olması mantıklımı?? sagcı yobaz bir yer gümüşhane ve sünniler fazladır

yanıt0
yanıt0
ekremekrem_enes1972@hotmail.com:

sizinde kelkitliden farkınız yok erol ve adanalı ha alevi dedi ha sünni dediniz yada yobaz ancak sizin gibilerden olur yobaz ve bagnaz terbiyesiz herifler

yanıt0
yanıt0
cem tuna:

Kadınlarda biraz susmasını, geri çekilmesini bilmek zorunda bu hadise için demiyorum ama sen erkeğin her dediğine pabuç kadar dil çıkarırsan hadiseler kontrolden çıkabilir. Bu kadına yönelik şiddeti onayladığım şeklinde yorumlanmasın. . Kadınlar duygusal bir yapıya sahip ama akıllarını da arada devreye sokmasını bilmeliler. Erkek ile kadının öfkesi bir olmuyor.

3
11
yanıtYanıtla
mehmet:

devlet silah taşıyanlara en ağır cezayı verse bu memlekette herkes silah taşımaz bu ne yaa kardeşim nerde yaşıyoruz nerde

11
0
yanıtYanıtla
mert:

Sen insanmısın. . . .

10
0
yanıtYanıtla
GÜNDÜZ:

ARKADAŞ İŞİD VEYA ORTA DOĞU SOYUNDAN GALİBA. . . . BELKİDE AKP SUYUNDANDIR.

3
7
yanıtYanıtla
cem tuna:

Erkek evlatları ve kız evlatları yetiştirirken hak ve özgürlükler açısından eşit yetiştirmezsen, erkek evladın egosunu aslandı, kaplandı diye şişirip, kız evladı sürekli susturursan, o erkek büyür, kadını kendi malı zanneder ve böyle ''hayır'' cevabını kabul etmez. . . Bu ülkenin anaları ve babaları ne zaman ki evlat ayırmadan onların farklılıklarını bilerek ama hak ve özgürlükler açısından onlara adil yaklaşırsa, demokratik olarak yetiştirirse belki bu kadın cinayetlerinin önüne geçilir.

8
0
yanıtYanıtla
tan:

bir de kendine sıkaymışşşş. . . .

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title