Haberler

Evlilik Programında Evlenmişlerdi Ama Şimdi İçler Acısı Durumdalar

Güncelleme:

Beş yıl önce Mahmut Tuncer'in programında evlenen ancak evlendikten sonra bir türlü yüzü gülmeyen çift, parasızlıktan sığınma evine yerleşti.

Beş yıl önce sanatçı Mahmut Tuncer'in programında evlenen ancak evlendikten sonra bir türlü yüzü gülmeyen Erdem Fedakar, parasızlıktan 15 gün önce Fethiye sığınma evine yerleşen eşi ve iki kızını görmek için Marmaris Otogarında yatıp kalkıyor.

Ailelerinin evlenmelerine karşı çıkması ve maddi imkansızlıklar yüzünden 2011 yılında Mahmut Tuncer'in programında evlenerek dünya evine giren Erdem-Hatice Fedakar çiftinin peşini talihsizlikler bir türlü bırakmadı. Evlendikten sonra kıt kanaat geçinmeye çalışan çift, iki kız çocuklarının dünyaya gelmesi ile büyük mutluluk yaşadı. Ancak aradan geçen zamanda baba Erdem Fedakar'ın işsiz kalması ile zor günler geçirmeye başlayan çift, bir müddet mescitte ve parklarda yaşamaya başladı. Çaresiz baba en son çare olarak da 15 gün önce Fethiye sığınma evine yerleşen eşi ve iki kızını görmek için Marmaris Otogarında yatıp kalkıyor.

Dizilerde yardımcı oyuncu olarak rol alan Erdem Fedakar, devletin yardım elini uzatmasını bekliyor.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Marmaris Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (279)

mesutmobilWeb@haberler.com:

Valla kardeşim ben askari ücretle çalişiyorum kıt kanaat kimseye eyvaallah etmiyorum 3 cocuk bakiyorum param yok ama huzurum var cok şükür Allah herkeze nasip etsin kanaattaki lezzeti

104
1
yanıtYanıtla
ref:

rızıklarını allah veriyordu vermemişmi müslümanlkar öyle diyorlardı

17
55
yanıtYanıtla
MEHMET BUCAKmobilWeb@haberler.com:

ZENGINLEŞEN BI TEK AKPDIR TÚM HALK FAKIRLEŞIYOR

32
33
yanıtYanıtla
Ref sanaMobil-IOS:

Cehape zihniyeti 70 sene de ne hale getirdiniz canım Ülkemi

25
39
yanıtYanıtla
ASLI:

ARKADAŞLAR 5 YIL DÜKKAN KÖŞESİNDE YAŞADIK 1 KIZIM VAR 20 YILLIK EVLİYİM BEN KENDİMİ UNUTTUM ONUN BİR YERLERE GELMESİNİ DÜŞÜNÜYORUM 1 ODADA ÇARESİZLİK GÖZYAŞI AMA YİNEDE SESİMİZİ DUYURMADIK 3 YIL ÖNCE EVLEN SONRA EV İSTE VAY BE ÇOK SİNİRLENİYORUM BÖYLELERİNE BU ARADA ŞU AN 4 AYDIR EVDEYİM ŞÜKÜR MEVLAMA

59
1
yanıtYanıtla
emre:

ya bende bu insanların cesaretini anlamıyorum 5 senede 2 çocuk yapmış daha da yapacağa benziyor bence ya paran yok işin yok biraz düşün be adam önce işini eline al aileni iyice bi oturt sonra çocuk düşün hadi bi tane yaptın ikinciye ne gerek var sonra da devlet bize baksın

41
13
yanıtYanıtla
KARTAL:

Ulan elin ayağın sağlam, devletten yardım isteyeceğine bir iş bul adam gibi çalışÖmrün boyunca ondan bundan gelecek yardımlarla yaşanmaz. .

50
1
yanıtYanıtla
can:

bi evim olsun kutu gibi diyince aklıma ayakkabı kutuları geldi

18
31
yanıtYanıtla
o.r.dmobilWeb@haberler.com:

Kendi vatandaşını doyurmadan suriyelileri doyuran AKP zihniyeti varken bunları daha çok görürü

28
19
yanıtYanıtla
Deli cocukmobilWeb@haberler.com:

Arkadaş iş nasil yok biz bı gun duramiyozz adam calişmaz onuda akp ye yukluyonuz ya helal olsun

35
11
yanıtYanıtla
Tüm 279 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title