Haberler

Engelli Kadını 8 Yıl Boyunca Bir Odaya Atıp Hem Tecavüz Ettiler, Hem Fuhuşa Zorladılar

Güncelleme:

Kuzey İrlanda'da 8 yıl boyunca engelli bir kadını küçük bir odada yaşamaya mahkum edip tecavüz eden, mahalledeki insanlarla fuhuş yaptıran çift, skandalın ortaya çıkmasıyla tutuklandı.

Kuzey İrlanda'da evli bir çift, engelli bir kadını 8 yıl boyunca evlerinin küçük bir odasında tutsak tutarak fuhuşa zorladı. Kimsenin uzun yıllar haberinin olmadığı skandalı, tecavüzcü adamın eski karısı ortaya çıkardı. İhbar üstüne harekete geçen polis, engelli kadını 8 yıl sonra özgürlüğüne kavuşturdu.

MAHALLEDEKİLER DE TECAVÜZ ETTİ

Kuzey İrlanda'da yaşayan Keith Baker ve karısı Caroline Baker, 8 yıl boyunca engelli kadına ışığı olmayan bir odada, pijamaların içinde yaşamaya mahkum etti. Keith Baker defalarca engelli kadına tecavüz etti. Mahallede yaşayanların da tecavüz etmesine izin verildi.

BBC'YE ANLATTI: HASTALIKLI İNSANLARDI

Baker'ın eski eşi ve 4 çocuğunun annesi Mandy Highfield ismindeki kadın yaşananları fark edince, eski eşi Keith tarafından dövüldü. Hemen ardından Mandy, polise durum hakkında bilgi verdi. BBC televizyonuna röportaj veren Mandy, "Hastalıklı, gerçekten hastalıklı insanlardı. Birisi engelli bir kadına bunları nasıl yapabilir aklım almıyor" ifadelerini kullandı.


TECAVÜZ EDİLİRKEN ÇİKOLATA VERİLİYORMUŞ

Engelli kadının kimliği hakkında bilgi verilmezken, mahkum olduğu evde yaşadığı odanın görüntüleri ortaya çıktı. Işığı ve halıları olmayan küçük odada bir şeker kutusu dikkatleri çekti. Öğrenildiği üzere, engelli kadına tecavüz sırasında 'iyi' hissetmesi için şeker ve çikolata veriliyormuş.


MAHKEME KARARINI VERDİ

Skandal ortaya çıktıktan sonra Keith Baker bugün çıktığı mahkemede 15 yıl hapse mahkum edildi. Baker'ın engelli kadınla arkadaşlarına fuhuş yaptırdığı ve cinsel ilişki filmleri çektiği de mahkeme tutanaklarında yer aldı. Baker'ın eşi Caroline ise suçu örtbas etmekten, 18 ayı hapishanede olmak üzere 3 yıl gözetim cezası aldı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Kuzey İrlanda Cinsellik 3.Sayfa Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title