Haberler

Evlenme Vaadiyle Fuhuş Yaptırılan Özbek Kadınları Polis Kurtardı

Adana'da evlenme vaadiyle ilişkiye girdikleri Özbekistanlı Shaklo İsmailova (39) ile Machbuba Khalimova'yı (42) erkeklere pazarladıkları ileri sürülen Mehmet Salih Şahin (54), Serhat Çelik (40), Mustafa Mutlu (58) ile Hüsnü Alparslan (51) gözaltına alındı.

Adana'da evlenme vaadiyle ilişkiye girdikleri Özbekistanlı Shaklo İsmailova (39) ile Machbuba Khalimova'yı (42) erkeklere pazarladıkları ileri sürülen Mehmet Salih Şahin (54), Serhat Çelik (40), Mustafa Mutlu (58) ile Hüsnü Alparslan (51) gözaltına alındı.

Özbekistanlı Shaklo İsmailova ile Machbuba Khalimova, iş bulma umuduyla Türkiye'ye geldi. İstanbul'da bir hafta kalan iki kadın, iş bulamayıp yanlarında getirdikleri parayı da bitirince, Gaziantep'te çocuk bakıcılığı yapan yakınlarının yanına geldi. Gaziantep'te iş arayışlarını sürdüren İsmailova ile Khalimova, internetteki sosyal paylaşım sitesinden Serhat Çelik ile tanıştı. Çelik, kadınları "Size iş bulurum, Adana'ya gelin. Hem tatil yaparsınız, hem de iş bulursunuz" diyerek Adana'nın Yumurtalık İlçesi'ne davet etti.

Özbek kadınların Yumurtalık'a gelmesini sağlayan Çelik ile arkadaşı Hüsnü Alparslan, evlenme vaadiyle bir hafta birlikte oldu. Adana'da ev kiralayan Serhat Çelik, ülkelerindeki ailelerine bakabilme hayali ile Türkiye'ye gelen iki kadına para karşılığı fuhuş yaptırmaya başladı. Serhat Çelik'in bulduğu müşterileri de korsan taksicilik yapan Mustafa Mutlu ile Mehmet Salih Şahin eve getirdi.

'KIRK YILDA BİR KAÇAMAK YAPALIM DEDİK'

Yabancı uyruklu kadınlara fuhuş yaptırıldığı bilgisini alan Ahlak Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışma sonrasında kadınları pazarlayan Serhat Çelik, taksici Mustafa Mutlu ile Mehmet Salih Şahin ve Hüsnü Alparslan'ı yakaladı. Emniyetteki sorgularında fuhuşa aracılık yapmak suçlamasını kabul etmeyen şüpheliler, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Sağlık kontrolü için Adli Tıp Birimi'ne getirilen zanlılardan Hüsnü Alparslan, "Kırk yılda bir kaçamak yapalım dedik. Başımıza bunlar geldi" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Mutlu Mehmet Salih Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title