Haberler

Evlenecekleri Düşünülen Umut ve Hanife Ayrıldı

Güncelleme:

İzdivaç programında düğün yeri bakan ve ardından birlikte tatile giden Umut ve Hanife sürpriz bir kararla ilişkilerini noktaladı.

FOX TV ekranlarında Zuhal Topal'ın sunumuyla ekrana gelen izdivaç programında evleneceklerine kesin gözle bakılan Hanife ve Umut ayrılık kararı aldı.

UMUT: BURAYA KADARMIŞ

Geçtiğimiz hafta düğün yeri bakan, gittikleri mekanda piste çıkarak dans eden, ardından birlikte tatile giden ikili aralarındaki sorunları çözemediklerini belirterek ilişkilerini noktalandırdı. Bundan sonra programda aday aramayacağını belirten Umut, "Çok güzel dostluklardan edindim. Buraya kadarmış. Artık kalamam" diyerek kanaldan ayrılacağını belirtti.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Zuhal Topal Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (26)

ender:

o kafa niye kapatılıyor anlamıyorum nikahsız tatile git mora boyanmış bir yüz bu ne ya

43
0
yanıtYanıtla
DİRİLİŞ:

şu kezbanın reklamını yapıp durmayın yeter artık ya topluma kötü örnek bunların hepsi rtürk neredesin alooooo. . . . . .

26
0
yanıtYanıtla
GÖKTÜRK:

BİR TAŞLA İKİ KUŞ VURUYORLAR, HEM BAŞÖRTÜLÜ BAYANLARIN İTİBARINI DÜŞÜRMEYE ÇALIŞIYORLAR, HEMDE PROGRAMIN İZLENMESİN SAĞLIYORLAR

16
7
yanıtYanıtla
VS:

İlk gördüğüm yorum tamamen içimdekini yazmış kardeş. Aynen öyle. . . . Bunlar para bile alıyordur. . . Çünkü FOX tv yi güvenmiyorum duruşunu da. . . tarafgirliğini de. . . Bu gibiler anca bizim ahlaki değerlerimizi böyle yıpratırç RTÜK uyusun tabi. . .

yanıt0
yanıt0
ıyyy:

Bu program kadar Rtük kadar izleyenler de suçludur. İzleniyorki kapatılmıyor lütfen artık izlemeyin vaktinize yazık para için kandırıyorlar insanları

19
0
yanıtYanıtla
343434:

vah vahhh ne kadar üzüldüm . . . o kadar şehit gelirken bi ara ülkemizin tek sorunu hanifeyi kim gezdirecekti. .

19
0
yanıtYanıtla
mehmet:

epey reklam yaptın artık ya bir kitap çıkart veya şarkıcılığa soyun türbanı da atarsın yakında

17
1
yanıtYanıtla
İGRENÇ:

LEN ŞU ZUHAL TOPAL NE KADAR OYUNCU MİLLETİ KANDIRARAK RANT SAGLAYAN BİR PUROGRAM BUNLAR RÜTÜK KAPAT ŞU PUROGRAMLARI ARTIK

16
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Bu kızın davranışları örtünün saygınlıgını düşürüyor. .

16
1
yanıtYanıtla
muharrem:

bu kız onu isteme mm bunu istemem . elin oğlu da onu istemedi üzduklerine saysın

11
2
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title