Haberler

Evlatlık Alınan 1 Aylık Bebek Öldü

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde 11 yıldır evli olmalarına rağmen çocuk sahibi olamayan Hasan Ali ve Nuray Güllüce çiftinin, evlatlık edindikleri 1 aylık bebek, rahatsızlanarak yaşamını yitirdi.

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde 11 yıldır evli olmalarına rağmen çocuk sahibi olamayan Hasan Ali ve Nuray Güllüce çiftinin, evlatlık edindikleri 1 aylık bebek, rahatsızlanarak yaşamını yitirdi. Cumhuriyet savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Fethiye'nin Eşen Beldesi'nde 11 yıldır evli olan 36 yaşındaki Hasan Ali ve 34 yaşındaki Nuray Güllüce, çok istemelerine rağmen bir türlü çocuk sahibi olamadı. Çocuk özlemini evlatlık alarak dindirmek isteyen çift, 25 gün önce bir yakınlarının henüz 5 günlük bebeklerini evlatlık aldı. Bugün saat 09. 00 sıralarında bebeğe mama veren anne Nuray Güllüce, bebeğin rahatsızlandığını fark etti. Henüz kimliği çıkarılmayan ve Furkan Ali adı konulan bebek için dedesi Hüseyin Güllüce 112'ye haber vererek ambulans istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Furkan Ali'yi Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada yapılan müdahalelere rağmen 1 aylık Furkan Ali yaşamını yitirdi. Hastane kapısının önünde bekleyen anne Nuray Güllüce sinir krizi geçirdi.

Oğlunun 11 yıldır evli olduğunu ve çocuk sahibi olmadığı için bebeği bir yakınlarından evlatlık edindiklerini belirten Hüseyin Güllüce, "Bebek, sabah bir anda kendinden geçti. Ambulansla hastaneye getirdik. Ancak kısa bir süre sonra hayatını kaybetti. Ne olduğu bilmiyoruz" dedi.

Güllüce, bebeğin babası Hasan Ali'nin ise 3 ay önce trafik kazası geçirdiği için ayağa kalkamadığını ve bu nedenle kendisinin hastaneye geldiğini söyledi.

Savcılık olayla ilgili soruşturma başlatırken, bebeğin kesin ölüm nedeninin belirlenemesi için cesedin İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği belirtildi. - Muğla / Fethiye

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title