Haberler

Evinin Önünden Kaçırılan 17 Yaşındaki Kız 10 Gündür Aranıyor

Güncelleme:

Afyonkarahisar'ın Şuhut İlçesi'nde evin önünden kaçırıldığı iddia edilen 17 yaşındaki Hacer Metin'den 10 gündür haber alınamıyor.

Afyonkarahisar'ın Şuhut İlçesi'nde iddiaya göre evlerinin önünde bir araca bindirilerek kaçırılan 17 yaşındaki Hacer Metin'e 10 gündür ulaşılamıyor.

ANNESİ: BEN CAMİDEYKEN KIZIM KAÇIRILDI

Şuhut'a bağlı Efe Köy'de oturan Hacer Metin, 5 Temmuz günü iddiaya göre akşam evlerinin önünde bir araca bindirilerek kaçırıldı. Olayı jandarmaya bildirdiklerini söyleyen anne Emine Metin, kendisi camideyken kızının kaçırıldığını öne sürdü.

TELEFONU, EŞARBI VE TERLİKLERİ 20-30 METRE UZAKTA BULUNDU

Kardeşiyle evde oturan Hacer Metin'in dışarı çıktığı sırada kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce bir araca zorla bindirilerek götürüldüğünü savunan Emine Metin, Hacer'in telefonu, eşarbı ve terliklerini kaçırıldığı yerin 20- 30 metre ilersinde bulduklarını anlattı.

"BALKONDAN SÜRÜKLEYİP GÖTÜRMÜŞLER"

Emine Metin, "Ben camideydim kızım tuvalete gitmek için dışarı çıkmış, balkondan sürükleyip götürmüşler. Çocuğum 10 gündür kayıp, 10 gündür haber alamıyorum. Ölü mü, diri mi, sağlığından endişeliyim. Bir Özgecan olayı olmasın. Başbakanımızdan, Cumhurbaşkanımızdan yardım istiyoruz. Güvenlik kuvvetlerine, nereye başvurduysak çocuğumuzu bulup vermediler. Benim çocuğum üniversiteyi kazanmıştı, okuyacaktı. Zorla kaçırdılar, zorla tutuyorlar. Kızım 10 gündür kayıp bizimle hiç iletişim kurmadı" dedi.

"ONU OKUTMAK İSTİYORUZ"

Baba Ali Metin de çocuğunun bulunması için yetkililere seslenerek, "Çocuğumuzun bulunmasını istiyoruz, onu okutmak istiyoruz. Bir şey yapmayacağız çocuğumuza, yine bağrımıza basacağız" diye konuştu.

"AİLECEK PSİKOLOJİMİZ BOZULDU"

Ailecek psikolojilerinin bozulduğunu, eşinin üzüntüsünden rahatsızlandığını belirten Ali Metin, diğer kızını da olaylardan etkilenmemesi için şehir dışındaki akrabalarının yanına gönderdiklerini aktardı.

Jandarma ekipleri, Hacer Metin'i kaçırdığı iddia edilen şüpheli ya da şüphelilerin bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Metin Şuhut Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (32)

doganay:

ALLAH YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH BULUNUR SAĞ SALİM ALLAHIM ANNESINE SABIR VERSIN

35
0
yanıtYanıtla
Serenay:

Iside kacmis olmasinn

5
29
yanıtYanıtla
Billur:

Ates dustugu yeri yakar. Rabbim kimseyi evladi ile imtihan etmesin. Hayirlisi ile bulunur insallah..

26
0
yanıtYanıtla
Adinizi Yazin:

insallah bulunur benim hemserim kiziniz benimde bir tek kizim var gozlerimden sakinirim onu allah yardimcisi olsun yavrunuzun

24
1
yanıtYanıtla
CUKUROVALIYIZ0134:

Kocaya kacmistir merak etmeyin 3 gun sonra telefon eder ben iyiyim diye örnegi cok

8
16
yanıtYanıtla
ilimunati piremit tekgözMobil-ANDROID:

baş örtüsü ne sataşmayı medeniyet zanneden alçak adamlar

16
6
yanıtYanıtla
faruk:

idam fala istemiyoruz. Ben derilerinin yüzülmesini istiyorum

17
3
yanıtYanıtla
kocero:

Kacak kullansa ne olur.buzdolabi bile alamayan fakir insanlar hicbir elektrik cihazlari yok.sizin gibi camasiri bulasigi yerleri makinayla yikamiyorkar klima kullanmiyorlar aydinlanma ve televizyonun koku kacak olsa ne yazar.Esas kacagi Istanbul sanayisi kullaniyor oyle fabrika varki tum guneydogunun elektrik kullanimina es.sSIKIYORSA enerji bakani bunu aciklasin.yahudiye gunah keCIsi olmus gariban insanlar.yapiyorsa fakirlikten yapiyor.helal olsun hos olsun fakirlere .

13
5
yanıtYanıtla
efe:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu YazınZorla kacirilan Cok az ya bunlar önce flört arkasindan kaciyorlar en son Babalar duyar misali

4
12
yanıtYanıtla
yagmur:

Rezalete bak 17 yaşında zorla götürülüyor aile ne yapsın yazık insanlara bunu yapanlar esaslı ceza almadıkça bitmez bu olaylar kendi kaçmış olsa neden terlik eşarp telefon yerlerde olsun baya zorlamışlar tramva resmen.

16
0
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title