Haberler

Evde Jiletle Yaralanmış Halde Bulundu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Olayın yaşandığı evden detay- Kızını yaralı halde bulan Anne Nevriye Topçu ile röportaj- Evin içindeki dağılan eşyalar- Yerdeki kan izleri Evde jiletle yaralanmış halde bulundu- Denizli'de bir kadın, evinde boynundan ve bacaklarından jiletle yaralanmış halde bulundu Merkezefendi ilçesinde bir kadın, evinde boyun ve bacaklarından jiletle yaralanmış olarak baygın halde bulundu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Olayın yaşandığı evden detay- Kızını yaralı halde bulan Anne Nevriye Topçu ile röportaj- Evin içindeki dağılan eşyalar- Yerdeki kan izleri Evde jiletle yaralanmış halde bulundu- Denizli'de bir kadın, evinde boynundan ve bacaklarından jiletle yaralanmış halde bulundu Merkezefendi ilçesinde bir kadın, evinde boyun ve bacaklarından jiletle yaralanmış olarak baygın halde bulundu.Alınan bilgiye göre, Duran Topçu (59) ve eşi Nevriye Topçu (55), para çekmek için gittikleri bankadan Akçeşme Mahallesi'ndeki evlerine döndüklerinde, kızları Dilek Topçu'yu (36) yatak odasında, yerde boyun ve bacaklarından jiletle yaralanmış olarak baygın halde bulunca durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.Dilek Topçu, Servergazi Devlet Hastanesinde tedavi altında alındı.Anne Nevriye Topçu, gazetecilere açıklamasında, kızını yaralayanların bir an önce bulunmasını istediğini belirterek, şunları anlattı: "Eve geldiğimizde kapı kilitli, bütün perdeler kapalıydı. Eşimle şüphelendik. Kızıma seslendik, cevap vermedi. Penceredeki demir parmaklığı söküp içeri girdik. Kızımı yerde kanlar içinde yatarken görünce şok olduk. Kızımın elbiselerini çıkarmışlar. Evi dağıtmışlar. Fakat evdeki paralara dokunmamışlar. Kim yaptıysa bulunmasını ve cezasını çekmesini istiyoruz."Bu arada polis ekiplerinin, evdeki incelemede iki kişinin parmak izine rastladığı öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Denizli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title