Haberler

EURO 2016'yı Lig TV, Türkiye Maçlarını TRT Yayınlayacak

Güncelleme:

EURO 2016 turnuvasında Milli Takımımızın maçlarını TRT, diğer karşılaşmaları ise Lig TV yayınlayacak.

10 Haziran - 10 Temmuz tarihleri arasında Fransa'da düzenlenecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın Lig TV üzerinden yayınlanacağı açıklandı.

Lig TV'den yapılan açıklamada " Türkiye'den İngiltere'ye, İspanya'dan Fransa'ya, İtalya'dan tenise kadar uzanan Digitürk'ün spor festivali, izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. A Milli Futbol takımımızın da yer aldığı Euro2016 heyecanı Lig TV'den yayınlanacak." ifadelerine yer verildi.

TÜRKİYE'NİN MAÇLARI TRT'DE

Turnuva boyunca TRT ve Digiturk'un ortak yayın yapması; A Milli Takımımızın da yer alacağı turnuvada Türkiye'nin oynayacağı tüm maçları TRT'nin yayınlaması bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Digiturk Türkiye Fransa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (30)

görkem Ağ:

Trt Bütün maçları verecekti ne güzel bakacaktık lig tv geç kaldı hemen yayın yapma kararı almış euro 2016 zevkimiz vardı onun içine ettiler

23
0
yanıtYanıtla
hay sizin yapacağınız işin:

sırf lig tv ye para kazandırmak için milleti maçlardan mahrum edecek TRT. vergim haram olsun

19
0
yanıtYanıtla
kallemm:

Allah lig tv nin belasını versin. . futbol zevki bırakmadı bu kanal.

16
0
yanıtYanıtla
lazzMobil-ANDROID:

Yazıklar olsun ya bi bu kalmıştı. Evde şifresiz izleyemeyecekmiyiz

16
0
yanıtYanıtla
selim:

alın alın türkiye maçlarınıda alın milleti soğutun spoardan tüm maçları alın

15
0
yanıtYanıtla
xxx:

ulen en ucuza keyif aldığımız şeyi yapıcaz oturucaz evimize demliycez çayımızı yudumlarken futbolun keyfine varıp dünya yıldzlarını izliycez derken hale bak. yani maç izlemeye vereceğim paraya gider bira içerim daha iyi. sonra yok gençlerimizin neden kötü alışkanlıkları var falan filan. sebep sizsiniz.

13
1
yanıtYanıtla
Erol Mehmet YILDIZ:

Yazıklar olsun. Bu lanet lig tv''den kurtulamayacağız herhalde. Hayatta izlemem.

11
1
yanıtYanıtla
Türk türktür millet ırk din farketmez:

TRT YAKINDA KANALIDA SATAR YANDAŞ MEDYA

9
2
yanıtYanıtla
tekin bora:

Allah belanızı versin milli maç şifreli kanalda mı gösterilir federasyon istifa bu kararı hep beraber protesto edelim bütün maçlar şifresiz gösterilmeli TRT bütün maçları yayınlamalı kime sordunuz dininiz İmanınız para olmuş lig tv ye hayır . . .

11
0
yanıtYanıtla
BİLO 32:

İNSANI FUBOLDAN SOGUTUYORSUNUZ BAŞLIGI GÖRÜNCE İNANAMADIM AYIP . TÜRKİYE MACLARINIDA LİG TV VERSİN . ŞİFRELİ SEYRETMEK DAHA GÜZEL BİZLERDE PARA ÖDEYELİM. OLMUYOR PARA ÖDEMEDEN MAC MI İZLENİRMİŞ

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title