Haberler

Etohum Girişimcilik Zirvesi'nde Açıklanıyor!

Güncelleme:

Etohum, 2016 yılının Girişimcilik Zirvesi'ni 30 Ocak günü İstanbul Teknik Üniversitesi Maslak Kampüsü'ndeki Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirecek.

Etohum tarafından İTÜ Arı Teknokent ve Logo sponsorluğunda düzenlenen Girişimcilik Zirvesi için nefesler tutuldu. 30 Ocak Cumartesi günü İstanbul Teknik Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek Girişimcilik Zirvesi'nde yaklaşık 2.500 girişim başvurusu arasından yatırım yapılacak yeni girişimler açıklanacak. Türkiye'nin en saygın konuşmacılarının da ağırlanacağı zirvede, daha önce Etohum Yatırımcı Ağı ile buluşan girişimler içerisinden de 2016'da yatırım yapılacak en başarılı Etohum girişimleri belirlenecek.

Bugüne kadar aralarında Evidea, Connected2Me, Grupanya, UserSpots gibi çok önemli girişimlerin yer aldığı Etohum girişimleri Etohum'un düzenlediği Startup Turkey etkinliğinde yatırımcılarla buluşma şansı yakalayacak.

Cumartesi günü saat 09:00 ila 18:00 arasında gerçekleşecek etkinlikte girişim ve yatırım dünyasının önde gelen isimleri de konuşmalar yapacak. Bilgi ve tecrübelerini katılımcılar ile paylaşacak konuşmacılar şu şekilde:

Etohum Kurucusu Burak Büyükdemir, Invidyo Kurucusu Özgür Deniz Önür, Bi' Kutu Mutluluk Kurucusu Merdol Başer, Rent and Connect Kurucu Ortağı Özgür Gen, Evidea.com Ortak Kurucusu Timur Tandoğar, Connected2.me Kurucusu Ozan Yerli, Ode.Al Kurucusu Fevzi Güngör, Infodif Software Kurucusu Kerem Çalışkan, ITU Arı Teknokent Genel Müdürü Kenan Çolpan, Sıfır kitabı yazarı ve Fikir Atölyesi Kurucusu Tunç Kılınç, Mobilike Kurucusu Volkan Biçer, Evidea.com Ortak Kurucusu Tuğberk Keselioğlu, Aslanoba Capital Kurucusu Hasan Aslanoba, e-Logo Genel Müdürü Cahit Güvensoy, iyzico Kurucusu Barbaros Özbugutu ve Orijinal Şirketleri Ortak Kurucusu Murat Şahin.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Süleyman Demirel Türkiye Evidea Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title