Haberler

Eto'o, Çin Ekibinin 27,5 Milyon Dolarlık Teklifini Kabul Etti

Güncelleme:

Eto'o, Jiangsu Suning'den gelen 2,5 yıl için 27,5 milyon dolarlık teklifi kabul etti. Çin ekibi Antalya'nın istediği bonservisi verirse Eto'o transfer olacak.

Transfer dönemi tüm hızıyla devam ederken futbol dünyasına bomba gibi düşecek bir haber ortaya çıktı.

Fanatik'in haberine göre; sezon başı Antalyaspor'a gelen ve ilk 17 hafta itibariyle hem saha içi performansı hem de saha dışı hareketleriyle herkesin takdirini kazanan Samuel Eto'o'ya futbolda paranın gücünü sonuna kadar kullanmaya çalışan Çin'den inanılması zor bir teklif yapıldı.

27 MİLYON DOLAR VE BONSERVİS

Çin takımlarından Romen futbolunun tanınan isimlerinden Dan Petrescu'nun çalıştırdığı Jiangsu Suning, Kamerunlu oyuncuya müthiş bir teklif yaptı. Çin takımı, Eto'o'ya 2,5 senelik sözleşme ve toplamda 27,5 milyon dolar önerdi. Teklifi kabul eden Eto'o Antalyaspor başkanı Gültekin Gencer'den de izni aldı. Antalyaspor'un 10 milyon dolar bonservis istediği Çin ekibinin ise bu parayı biraz daha aşağıya çekmek istediği öğrenildi.

ETO'O GİDİYOR, PATO GELİYOR

Eto'o'nun takımdan ayrılacak olmasıyla beraber başkan Gültekin Gencer de yeniden kolları sıvadı ve bir başka dünya yıldızını kulübe kazandırmak için çalışmalara başladı.

Birkaç sezondur özellikle Galatasaray'la adı anılan Brezilyalı forvet Alexandre Pato'yu, Kamerunlu yıldızın yerine takıma kazandırmak isteyen Gencer'in 26 yaşındaki forvetle birçok konuda anlaşma sağladığı ve Pato'nun kısa süre için Antalya'ya gelmesinin beklendiği belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gültekin Gencer Antalyaspor Samuel Eto Spor Haberler

500

Yorumlar (12)

ArslanMobil-ANDROID:

akp=kacak paralar

6
40
yanıtYanıtla
lanet !:

antalya fena kar yaptı :D baskan kar pesinde, taraftar da sanıyo ki baskan etoyu hayrına aldı :DD:DD

38
2
yanıtYanıtla
Antalya Eto üzerinden Prim Yapiyor:

Yalan Haber

18
20
yanıtYanıtla
alamanciMobil-ANDROID:

ne yalan haber yaparsiniz arkadas... Alexander Pato Liverpoola imza atali 1 hafta olacak

29
3
yanıtYanıtla
YAMAN:

mal mı bu çinliler.

23
7
yanıtYanıtla
Yılmaz:

100 yalan haber ! Çin basınında böyle bir haber verilmedi arkadaşlar !

11
17
yanıtYanıtla
Ugur Yazici:

gunluk cin basinini takip ediyorsun galiba cincen iyi demekki

yanıt43
yanıt5
yilmaz:

????????????!

yanıt1
yanıt0
ölüsü bile para ediyorMobil-ANDROID:

ooo

18
0
yanıtYanıtla
Maldonado:

eğer eto gibi adamı para için satacaklarsa diyecek birşey bulamıyorum. size verecekleri bonservis bedelerini eto maç kazandıra kazandıra fazlasıyla verir. o adam takımı sırtlıyor, o giderse antalya küme düşebilir. ya ne güzel motta inkoom gibi oyuncularla takımı güçlendirdiniz ne gerek var şimdi eto gibi birini satmaya.

3
8
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title