Haberler

Ethem Sancak'ın Yeğeni Murat Sancak'a Silahlı Saldırı

Güncelleme:

İş Adamı Ethem Sancak'ın yeğeni, Star Medya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak'ın içinde bulunduğu araca silahlı saldırı düzenlendi.

İş adamı Ethem Sancak'ın yeğeni Star Medya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak'ın aracı kurşunlandı. Polisin, delil incelemesinde kullandığı numaratörler çok sayıda olması dikkat çekti. Kurşun izlerinin bulunduğu noktalarda numaratörün çokluğu dikkat çekti

ÇAPRAZ ATEŞ

Murat Sancak, koruması ve şoförünün bulunduğu otomobil, saat 12.00 sıralarında İstanbul Hadımköy Çamlıca Caddesi'ndeki ALKENT 2000 Sitesi önünde çapraz ateşe tutuldu. Otomobile çok sayıda kurşun isabet ederken, ölen ve yaralanan olmadı.

ARACA ÇOK SAYIDA KURŞUN İSABET ETTİ

Araçta bulunan Sancak ve korumaları saldırıyı yara almadan atlattı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis araçlarının inceleme yaptığı araçta çok sayıda kurşun izi olduğu görüldü.

2'Sİ CAMDA KALDI

Zırhlı olduğu belirtilen aracın ön cam yolcu bölümüne 4 kurşun geldiği bunlardan 2'sinin içeriye girdiği 2'sinin ise camda kaldığı kaydedildi. Polisin, delil incelemesinde kullandığı numaratörlerin çok sayıda olması dikkat çekti.

ARKADAN ÇARPIP ATEŞ ETTİLER

Alınan bilgilere göre olay şöyle gelişti:

Sancak'ın aracına bir otomobil arkadan çarptı. Bunun üzerine koruma şoför araçtan indiler ve teröristler tarafından çapraz ateşe tutuldular. İlk bilgilere göre araca 21 mermi isabet etti. Saldırı sonrasında kısa süreli bir çatışma çıktı. Çatışmanın ardından iki saldırgan olay yerinden araçla kaçtı.

KAYIPLARA KARIŞTILAR

Yüzleri maskeli iki saldırganın araçla Sancak'ın otomobiline arkadan çarptıkları ve yavaşlayan aracın önüne geçip silahla ateş açtıktan sonra kaçtıkları öğrenildi. Sancak'ın korumasının saldırganlara silahla karşılık verdiği belirtildi.

Saldırıyı yara almadan atlatan Murat Sancak ve beraberindekilerin, İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne gittikleri bildirildi.

ETHEM SANCAK AÇIKLAMA YAPTI

İş Adamı Ethem Sancak A Haber canlı yayınına bağlanarak Murat Sancak'a yapılan silahlı saldırıyla ilgili bilgi verdi. Defalarca hedef gösterildiklerini söyleyen Sancak, "Bu ülkenin çıkarlarını savunmaya devam edeceğiz, saldırılar bizi yolumuzdan döndüremeyecek" dedi.

İşte Ethem Sancak'ın konuşmasından satır başları:

"Murat Bey'i aradım. Bir araba, Passat marka bir araba çarpmış bunlara. Kaza yapıp durdurmak için. Bizimkiler tedbirliler zaten. Kaç zamandır bu tehditlere maruzuz. İnmişler arabadan, daha sonra kurşun yağmuru başlamış. Hadımköy'de Fatih Üniversitesi'nin önünde. Karşı taraf ateşe başlamış. Bunlar da arabanın arkasına saklanmışlar. Korumaları cevap vermiş ve bunlar karşılık görünce kaçmışlar.

Birtakım medya ve siyasi kesimler tarafından da defalarca hedef gösterildik. Dört bir yandan bir saldırı altındayız. Biz bu memleketin çıkarlarını savunuyoruz. Bu milletin liderini savunuyoruz. Savunacağız, arkasındayız. Bu vatana operasyon yaptırtmayacağız. Ülkenin çıkarlarını savunmaya devam edeceğiz, bu saldırılar bizi yolumuzdan döndüremeyecek."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ethem Sancak Hadımköy İstanbul Star Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (229)

ohhaMobil-ANDROID:

akp oylarini artirmaya yönelok hareketler bunlat. kanmayin halkim. oy avciligo bu.

38
25
yanıtYanıtla
hasan:

tüm bnların sebebi chp ve hdp dir

18
42
yanıtYanıtla
adam:

Ne tesadüf, 18 kursun ama burnu kanayan yok. Gecin bu algi oyunlarini. . . hergün can kaybediyoruz, bunlar secim hazirliginda. Lanet olsun!

41
14
yanıtYanıtla
Cesur turk:

Akp ye oy yok boşuna

25
27
yanıtYanıtla
müc:

tayyibin konuşmalarında en ön safta oturan adam işte bu çakal

32
17
yanıtYanıtla
MURAT SANCAK ADAMDIR:

MURAT SANCAK ON NUMARA ADAMDIR YARDIMI SEVEN PAYLAŞIMI SEVEN BİR İNSANDIR.BÖYLE BİR SALDIRIYI HAKETMEMİŞTİR.TANIYANLAR BİLİR NASIL BİR KARAKTER OLDUGUNU.ADAM GİBİ ADAMDIR.BU ŞEKİLDE PAYLASIMI SEVEN YARDIMI SEVEN BİR İNSANA YAPILAN SALDIRIYI LANETLIYORUM

20
27
yanıtYanıtla
LİCELİ:

gebersin

27
16
yanıtYanıtla
REEL:

TOHUMUNA PARA SAYMADIN, GEBERSINLER DINSIZLER, ŞRFSZ BI DE SAKAL BIRAKMIS

28
15
yanıtYanıtla
merkezkaradenizli:

kim bilir kimin ocağını söndürdüler

34
8
yanıtYanıtla
Ayşe:

Açlıktan nefesleri kokuodu şimdi erdoganla turkiyenin en zengini oldular haram zıkkım olsun hakkimiz

29
13
yanıtYanıtla
Tüm 229 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title