Haberler

Eşyalarıyla Sokakta Yaşıyor

Güncelleme:

Antalya'da ev sahibinin artırdığı kirayı ödeyemeyen engelli Mustafa Soysal, eşyalarıyla çöpün kenarında yaşıyor.

Antalya'da ev sahibinin artırdığı kirayı ödeyemeyen engelli Mustafa Soysal'ın durumu içler acısı. Soysal, şu anda eşyalarıyla çöpün kenarında yaşıyor.

KIZI VE DAMADI DOLANDIRDI İDDİASI

Niğde'de eşinden ayrılan bedensel engelli emekli devlet memuru 53 yaşındaki Mustafa Soysal, geçen yıl tek başına Antalya'ya yerleşti. Mehmet Soysal, daha sonra kızının ve damadının kendisine bakmak amacıyla evine yerleştiğini söyledi. Soysal, iş kurması için 40 bin lira kredi çektiği kızı ve damadının kısa sürede evi terk ederek kendisini dolandırdığını iddia etti.

TEK İSTEĞİ NAKLİYE

Borcunu ödeyebilmek için emekliliğini istediğini dile getiren Soysal, emeklilik ikramiyesi olan 47 bin 500 lirayı borç nedeniyle bankaya yatırmak zorunda kaldığını belirtti. Bankaya kalan 2 bin lira borcu takside bağladığını anlatan Mustafa Soysal, eşinden ayrıldığı için 500 lira da nafaka ödediğini ifade etti. Soysal, pazarlarda yara bandı satarak yaşamını sürdürdüğünü, ancak ev sahibinin 350 lira olan ev kirasını 600 liraya yükseltmesiyle hayatının alt üst olduğunu söyledi. Soysal, "Kirayı ödeyemeyince ev sahibi eşyalarımla birlikte beni sokağa attı. 20 gündür çöpün kenarında eşyalarımla birlikte yaşıyorum. Televizyonumu ve tüpümü çaldılar. Tek isteğim bir nakliyeyle eşyalarımı Niğde'ye götürmek. Herkese kucak açan devletimizin bana yardım elini uzatmasını bekliyorum" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mehmet Soysal Antalya Niğde 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti Adana Demirspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Adana Demirspor GS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Icardi kaç gol oldu, gol krallığında kim önde? İcadi 2024 kaç gol attı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title