Haberler

Esra Erol, Bakan Fatma Şahin'e Programını Övdü

Güncelleme:

Kadın programlarının önemini vurgulayan Erol, yapmış olduğu programının Türkiye'deki kadınlar ve çocuklar için çok önemli olduğunu izleyicilere ve konuğu Şahin'e anlattı.

Fox Tv ekranlarında yayınlanan " Esra Erol'la" programının dünkü bölümüne Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin konuk oldu.

ESRA EROL'UN KONUĞU OLDU

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, canlı yayında Esra Erol'la programına katıldı. Bakan olduğu dönemde birçok özel proje ile gündeme gelen Fatma Şahin, yerel yönetimde de aynı şekilde kadın hak ve özgürlüklerinin öncüsü olmaya devam ediyor.

ESRA EROL, BAKAN'A PROGRAMINI ÖVDÜ

lk olarak tüp Bebek konusunun işlendiği Esra Erol'la programında diğer dakikalarda ise küçük yaşta evlendirilen çocukların korunmasında ve bu çocukların okula gönderilmesi hakkında önemli açıklamalarda bulunuldu. Kadın hak ve özgürlüklerinin tanıtımında kadın programlarının önemini vurgulayan sunucu Esra Erol, aslında yapmış olduğu evlendirme programının Türkiye için, kadınlar ve çocuklar için ne kadar önemli olduğunu izleyicilere ve bakan Fatma Şahin'e anlattı.

2 BİN 500 AİLEDEN 900 AİLEYE TÜP BEBEK

Güneydoğu'nun en önemli şehrinin Gaziantep olduğunu belirten Fatma Şahin ise bakanlık döneminde projeyi başlattığını, 2 bin 500 ailenin 900'üne tüp Bebek için gerekli yardımın yapıldığını söyledi. Bu tür olayların tüm belediyelerde ve Türkiye'de daha sık ele alınması gerektiğini belirten Şahin, ihtiyacı olan herkese yardım eli uzatılacağını söyledi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Fatma Şahin Esra Erol Gaziantep Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (2)

Okuyucu Murat:

Haberin içinde Fatma Şahin''in Bakan olduğu yazıyor.

3
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

talipli arıyor galiba nede olsa boşanmış biri

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title