Haberler

Esra Erol Ekibini Tatile Götürdü

Güncelleme:

İzdivaç programı sunucusu Esra Erol, hafta sonunu fırsat bilerek ekibini Sapanca'ya tatile götürdü. Erol, ekibini mutlu etmek için hiçbir masraftan kaçınmadı.

Başarılı sunucu Esra Erol her yıl olduğu gibi bu yıl da ekibini tatile götürdü. Eğlenceli anların yaşandığı kısa tatilde başarılı sunucu çok sevdiği ekibi için hiçbir masraftan kaçınmadı.

ÇOK EĞLENDİLER

Kızlar ve erkekler olarak ikiye bölünen ekip, birbirlerine karşı kıyasıya mücadele etti. Esra Erol'un hakemlik yaptığı yarışma renkli anlara sahne oldu.




Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Esra Erol Sapanca Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (17)

VADANDAŞ-I ŞAK ŞAK:

İZLEYEN KOYUNLAR SAĞ OLSUN YOKSA NASIL GEÇİNECEK

47
2
yanıtYanıtla
Hazım Bursalı:

Böyle programlar toplumu bozar. Hele bir bayanın bir erkeğe talip olması saçma ötesi bir durum.

27
1
yanıtYanıtla
akp hep akp:

ben böyle aptal bir program ve kadın görmedim

19
2
yanıtYanıtla
HaydaaMobil-IOS:

Ben de aylık 500 bin tl kAzansam hiçbir masraftan kacınmam

16
1
yanıtYanıtla
DENİZ:

Bİ ZAHMET AYDA 500 BİN ALIYOR.

10
6
yanıtYanıtla
MemomobilWeb@haberler.com:

Müslümanlari hedefe Alan ve onlari asagilamak isteyenlere calisan onlardandir Hic namus seref yok birak onlari insanda gurur olur be gurur

15
1
yanıtYanıtla
1905mobilWeb@haberler.com:

Varya iyice azıttın he sen esra..bi havalar ukalalıklar ciddi yapmacıksın, içten değilsin..flash tvdeki kezban hallerini unuttuk sanma..senden büyük Allah var..

14
2
yanıtYanıtla
temelmobilWeb@haberler.com:

Bu bile adam oldu

15
0
yanıtYanıtla
LundonmobilWeb@haberler.com:

Kusaslm geldi özentii

12
3
yanıtYanıtla
Mehmet Öner:

Halk neyse ünlüsü de o kardeşim. .

10
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title